SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED? HÍVJ MINKET BIZALOMMAL: 06 21 334 40 20
HÉTKÖZNAP: 08:00 - 18:00
A választott MagfitPRO csomagod
MagfitPRO Nyári karcsúsító csomag
(4 havi kúra)
MagfitPRO Nyári karcsúsító csomag

A Nyári karcsúsító csomagunk a jelenleg elérhető legjobb fogyókúrás csomagunk. A 120 napos kúra után ismét boldognak és magabiztosnak érezheted magad! Ingyenes szállítással 3-5 napon belül, Expressz szállítással akár 1 napon belül elkezdheted a kúrát!

  • 120 napra elegendő akupresszúrás lábujjgyűrű
  • Ajándék 90 napos Nyári Zsírégető Étrend
  • Ajándék Nyári Zsírégető Receptkönyv
  • Ajándék Nyári Méregtelenítő Turmixok E-book
  • Ajándék Nyári Életmódjavító Program
  • Ingyenes szállítás: 3-5 nap
5990 Ft
Ajándék csomagjainkhoz

Csalóka szállítási felárak? De nem nálunk! MagfitPRO Extra vagy Nyári karcsúsító csomag rendelése esetén a csomagár már tartalmazza a szállítást, amiért így Neked nem kell külön fizetned! A GLS futárszolgálat az ajtódig szállítja a MagfitPRO-t, nem kell postára vagy átvevő pontra szaladgálnod.

Kíváncsi, vagy miért küzdesz a kilókkal? Tudni szeretnéd, hogy miért nem tudsz szabadulni tőlük már régóta? A válasz csak egy karnyújtásnyira van. Fontos, hogy belásd, változtatnod kell. Ebben segít lépésről lépésre a MagfitPRO Életmódjavító Program. A program segít megérteni, miért szaladnak fel a kilók, és hogyan távoznak majd. Máshol az ehhez hasonló programokért akár 20.000 Ft-ot is elkérnek, mi viszont ajándékba küldjük a Nyári karcsúsító csomaghoz!

Szeretnéd a leghatékonyabb kúrát, ami a fogyáshoz vezet? Szeretnéd biztosra venni, hogy egészségesen táplálkozol, és a kilók nem kúsznak vissza? Ugyanis a helytelen táplálkozás a túlsúlyon kívül érrendszeri és idegi problémákat is okozhat. Változtass étkezéseden, változni fog az életminőséged is! A MagfitPRO 90 napos nyári étrend segít a változásban és vele könnyedén tarthatod az elért súlyt a kúra után is. Az étrendet ajándékba küldjük minden Extra és Nyári karcsúsító csomaghoz!

A 90 napos nyári étrendhez, most ajándékba adjuk Neked az ételek leghatékonyabb receptjeit. Ezzel is segítve mindennapjaidat, hiszen nem kell órákig az interneten keresgélned a legjobb receptek után. Az egészséges táplálkozással megfelelően tudod támogatni az akupresszúrás lábujjgyűrű hatékonyságát. Karcsúsodj könnyedén! Az étrendet ajándékba küldjük minden Nyári karcsúsító csomaghoz!