SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED? HÍVJ MINKET BIZALOMMAL: 06 21 334 40 20
HÉTKÖZNAP: 08:00 - 18:00
A választott MagfitPRO csomagod
MagfitPRO Extra
2 havi kúra
MagfitPRO Extra

Extra csomagunk megfelelő választás lehet ha csak pár kiló súlyfeleslegtől szeretnél megszabadulni. A 60 napos kúra alatt a szervezeted anyagcseréje felgyorsul, és a zsírégetési folyamatok megindulnak.

Nagyobb súlyfelesleg esetén viszont javasoljuk a szezonális, Téli Karcsúsító csomagunkat!

  • 63% kedvezmény
  • Eredeti ár: 19990 Ft
  • Ajándék étrenddel
  • Ingyenes szállítás: 3-5 nap
7490 Ft
Ajándék csomagjainkhoz

Csalóka szállítási felárak? De nem nálunk! MagfitPRO Extra vagy BOMBA Alak Nyárra csomag rendelése esetén a csomagár már tartalmazza a szállítást, amiért így Neked nem kell külön fizetned! A GLS futárszolgálat az ajtódig szállítja a MagfitPRO-t, nem kell postára vagy átvevő pontra szaladgálnod.

Kíváncsi, vagy miért küzdesz a kilókkal? Tudni szeretnéd, hogy miért nem tudsz szabadulni tőlük már régóta? A válasz csak egy karnyújtásnyira van. Fontos, hogy belásd, változtatnod kell. Ebben segít lépésről lépésre a MagfitPRO Életmódjavító Program. A program segít megérteni, miért szaladnak fel a kilók, és hogyan távoznak majd. Máshol az ehhez hasonló programokért akár 20.000 Ft-ot is elkérnek, mi viszont ajándékba küldjük a BOMBA Alak Nyárra csomaghoz!

Szeretnéd a leghatékonyabb kúrát, ami a fogyáshoz vezet? Szeretnéd biztosra venni, hogy egészségesen táplálkozol, és a kilók nem kúsznak vissza? Ugyanis a helytelen táplálkozás a túlsúlyon kívül érrendszeri és idegi problémákat is okozhat. Változtass étkezéseden, változni fog az életminőséged is! A MagfitPRO 90 napos nyári étrend segít a változásban és vele könnyedén tarthatod az elért súlyt a kúra után is. Az étrendet ajándékba küldjük minden Extra és Téli Karcsúsító csomaghoz!

A 90 napos nyári étrendhez, most ajándékba adjuk Neked az ételek leghatékonyabb receptjeit. Ezzel is segítve mindennapjaidat, hiszen nem kell órákig az interneten keresgélned a legjobb receptek után. Az egészséges táplálkozással megfelelően tudod támogatni az akupresszúrás lábujjgyűrű hatékonyságát. Karcsúsodj könnyedén! Az étrendet ajándékba küldjük minden Téli Karcsúsító fogyi csomaghoz!