1507-wlss_0

Viccet csinált a fogyókúrájából – 45 kilótól szabadult meg

“Ha az edzést kínzásként éled meg, keress más módszert.”

Screenshot 2016-02-11 15.32.25
Kacey hihetetlen átlakuláson ment keresztül

 

Kacey Lauchnor 25 éves koráig szörnyen egészségtelen ételeket evett nap-mint-nap a családi asztalról. “Ha egyáltalán ettünk valaha zöldséget, arra sajtot olvasztottunk.” – mondta el Kacey, aki grafikusként dolgozik az Egyesült Államokbeli Utah-ban. Az étkezési szokásain a legkevésbé sem segített a kollégium, így mire megházasodott 2012-ben a 170 centis Kacey már 104 kilót nyomott.

1507-wlss_0

“Tudtam, hogy folyamatosan hízok. Tudtam, hogy kövér vagyok, de nem gondoltam, hogy annyira kövér.”

Miután a férje életbiztosítását – aki szintén nem volt kórosan sovány a maga 142 kilójával – elutasították a kóros elhízása miatt, Kacey elhatározta, hogy beiratkozik edzés órákra. “Nehéz volt elsőre, de nagyon jó móka.” – mesélte kacagva Kacey. “Mindig más órára jártam be – kardióra, TRX-re, kettlebellre, kickboxra, aerob edzésekre.” 2014 augusztusára már 70 kilóra fogyott, és karácsony előtt már csak 63 kilót mutatott a mérleg alatta. (A férje szintén leadott közel 40 kilót.)

Kacey módszere szerint így érheti el bárki az áhított súlyát:

- Írd le a terveid. “Az akarat nem jön varázsütésre. Mindig tervezd meg az étkezésed is – például tudd előre, mit fogsz aznap ebédelni – így nem ragad el a hév, hogy valami gyorskajáldában vagy egy szendvics előtt végezd.”
– Tanuld meg mit jelent, hogy tele vagy.  “Amint elkezdtem figyelni arra, hogy lassabban egyek, elkezdtem érezni, mikor laktam jól, így nem ettem túl magam.”
– Találj olyan edzést, ami szórakoztat. “Ha az edzést kínlódásként éled meg, keress másikat. Ha a futás megerőltető, csak sétálj. Az is megteszi a hatását.”

Screenshot 2016-02-11 15.32.42
Kacey egyik kedvenc mozgása a séta

A fogyni vágyók nagy része komoly nehézségnek találja a kemény edzéseket. Így a többségnek egyszerűbb és szórakoztatóbb edzésmód után kell nézniük, az akupresszúrás fogyás például egy ilyen módszer. Az akupresszúrás gyűrűt viselve az séta közben fejti ki hatását leginkább, így segít fogyni sokezer nőnek a világon.