melinda

Végre megszabadultam az ízületi fájdalomtól!

Melinda újra a pingpong rabja!

Szeretnék bemutatkozni. Marosi Melinda vagyok, 52 éves.  Hadd osszam meg Önökkel is a történetemet. 10 éves korom óta asztaliteniszeztem. Versenyszerűen űztem ezt a tevékenységet. Imádtam és még most is imádom! Sajnálatos módon egy ideje nem tudtam elmenni versenyezni.

Nem tudják elképzelni mekkora lelki és szellemi leépülés volt ez nekem.

A járás is nehezemre esett az utóbbi időben. Nagyon fájt a hátam és a csuklóm.

Az egy dolog, hogy nem vagyon huszonéves, de azért álljon meg a menet! Nem vagyok olyan öreg még, hogy ne mehessek el mozogni! Nem?

Háziorvos beutalt egy kórházba és rendszeresen járnom kellett terápiákra. Megmondom őszintén nagyon jók voltak a kezelések és a kúra után is jó volt az állapotom. Csak az a baj, hogy nem tartott sokáig. Újra elkezdtem pingpongozni.melinda

Feltehetik magukban a kérdést, hogy vajon miért nem volt tartós a hatás?

Azért, mert a kezelések megszűntek, de a terhelés ugyanakkora megint. Újra nagyon magam alatt voltam. Elkezdtem enni is. Esténként nasiztam. Használhatatlan voltam, egy semmirekellőnek éreztem magam. Férjem vigasztalása sem ért semmit. Életem részévé vált a sport.

Ezt elvette tőlem most az élet.

Aki soha nem sportolt az nem tudja felfogni, hogy milyen kárt okoz az ember lelkében (nem beszélve a fizikai erőnlét elvesztéséről). Egyik nap arra mentem haza, hogy az én Kedvesem széles vigyorral az arcán azt mondta, hogy:

 ,, Melinda, Életem, újra önmagad lehetsz!”ping pong

Ez a kép csak illusztráció.

Nagyon meglepődtem ezen. Kérdeztem, hogy miért, majd azt válaszolta, hogy rendelt nekem pár napja valamit, aminek használatával újra sportolhatok. Tátva maradt a szám is, úgy meglepődtem. Elővette a kis dobozt és átadta nekem. Meglepetésemre két gyűrű volt a csomagban. A csomagoláson az állt, hogy MagfitPRO. Megjegyezném, hogy azóta áldom ezt a csodás napot és azt is, amikor az én egyetlen Férjem elhatározta, hogy a ,,segítségemre siet”.2

Azóta használom mióta megkaptam. Nagyon boldog vagyok. Folyamatosan hordom és ezáltal folyamatosan tudok menni versenyezni. Nagyon kényelmes, egyáltalán nem nyom.

Minden versenyre eljön velem a Férjem és az első sorokban ülve szurkol.0

Áldom a sorsot azért is, hogy Őt megtaláltam, vagy Ő talált meg engem?

 

c