Untitled-1

Soós Ági bámulatos története -19 kilót fogyott egy fura módszerrel

Sziasztok Soós Ági vagyok!

Szeretném elmondani az én kis történetemet, talán ebből sokan tanulhatnak és meg tudják változtatni az életüket, ahogyan azt én már megtettem.
Erről még senkinek sem beszéltem, de rájöttem, hogy manapság mindennél nagyobb szükség van hús-vér emberekre, akik példát mutathatnak társaiknak.
Én talán a születésem pillanatában voltam csak normális testsúlyú… Gyerekkorom óta arra emlékszem, hogy imádom az ízeket, imádok zabálni, és amit kitettek a tányéromra azt mind meg is ettem. Sőt ha nem figyelt oda senki, akkor még a másik tányérjáról is leloptam a falatokat.  Az iskolában már egy igazi kis húsgombóc voltam.
Ahogy bekerültem a szakközépiskolába elkezdtek érdekelni a fiúk…. Hát nem sok sikerrel jártam. Nagyon jó tanuló voltam, persze, mert hazamentem leültem tanulni és közben majszoltam a finomabbnál, finomabb édességeket, kajákat. Ekkor még csak az jelentett traumát számomra, ha nem volt előttem édesség, nassolnivaló, vagy ha épp üres volt a hűtő.
Ekkora már elértem a 98 kg-ot. Irdatlan nagy voltam :-(. A tükröt jó messzire elkerültem. Volt akkoriban egy párom , aki a hátam mögött összeszűrta a levet a legjobb barátnőmmel. Hát mit ne mondjak, nagyon rosszul esett. Hónapokig magam alatt voltam és még többet ettem.
2. kiindulási pont
Aztán megismerkedtem a volt férjemmel, akivel 30 évig voltunk együtt. Az elején minden jól működött, de a vége fele egyre többet kritizált, szekált. Állandóan azt hallgattam, hogy én nem fogok kelleni senkinek. Hát el is váltunk azóta. Nem értem, hogy akkor miért volt velem és miért vett el egyáltalán?
Aztán egy kis idő után 120 kilósan összetalálkoztam a jelenlegi párommal, aki elnyerte a bizalmamat. Azóta is együtt élünk.
Ő biztatott arra, hogy elkezdjek diétázni, de sajnos semmit nem ért. Ahogy leadtam, úgy vissza is szaladt. Nyáron amikor strandszezon volt alig mertem kimenni strandolni. Ha ki is mentem akkor is elbújtam, már amennyire csak tudtam. Nagyon rosszul éreztem magam a bőrömben.
Pár hétre rá fogyi kapszulával próbálkoztam. Kimarta a gyomromat. Volt, hogy hánytam is tőle. Nagyon nem volt jó. A mozgás, sütés-főzés nagyon nagy gondot jelentett nekem. Annyira nehezen ment minden tevékenység, hogy legszívesebben csak feküdtem volna egész nap. Az nem fájt volna. A cukorbetegséget is megállapította nálam a doki, annyira összetörtem, párom vállán sírtam ki magam. Olyan jó, hogy ő legalább velem volt és van is.
Kerestem arra a választ, hogy mitől nő a nő, és van-e kiút a lemondás börtönéből?
Később egy könyv főszereplője is lettem ( Simon Mara: Igenis nő vagyok! ), amelyben ezekre a kérdésekre próbálok választ adni. Rájöttem, hogy a kövérséggel együtt is lehetek boldog.
Ha jól belegondolunk, még azok is, akiknek látszatra semmiféle problémájuk nincs, küzdenek valamilyen, saját maguk által jól kialakított, személyre szabott akadálypályán. A lelki eredetű megpróbáltatások mindenkit sújtanak, csak valakit sokszorosan.
SONY DSC
Engem a kövérség sújtott, s ugyan rájöttem arra, hogy ezzel együtt is lehetek boldog, de a 120 kilómhoz társult sokféle betegség is.
Tudtam, hogy tennem kell valamit az egészségemért.
Kerestem valamit, valamit amivel kényelmesen lefogyhatok és amit nem felejtek el bevenni és ami nem teszi tönkre a szervezetemet (kapszulákra gondolok).
 Ugye a mozgás egyenlőre szóba sem jöhetett, hisz rettenetes fájdalmaim voltak már :-(
Aztán egy nap egy közösségi oldalon láttam egy hirdetést. Egy hasonló nő mondta el történetét, mint én. Annyira sok jót írt arról a gyűrűről, hogy elnyerte a bizalmamat. Meg is rendeltem, másnapra már ki is hozták.
Elkezdtem viselni, fantasztikus érzés volt:-) 
Már maga a tudat, hogy végre kapaszkodhatok valamibe, amiről csak jót hallottam fantasztikus volt. Bele gondolni is alig mertem abba, hogy milyen érzés lesz majd boltban, plázában vásárolni ruhákat, mint a normális emberek… Akármilyen ruhát!
Én sajnos világ életemben varrattam a ruháimat, mivel soha semmi nem volt jó rám. Így reménykedtem abban, hogy tényleg sikerül lefogyni és olyan rucit hordhatok amiben csinos lehetek! :-)
IMG_1226
Az első hónapban lement 6 kiló.
Mindennap mértem magam centivel és mérlegre álltam. Az első 2 hétben nehezen indult meg bármi is. Elkezdtem újra egészségesen enni, de nem sanyargattam magam. Abból elég volt egy életre.
Nagyon tartottam attól, hogy ezzel is lesz valami gond, úgy mint a fogyi tablettánál, de szerencsére semmi nem akadályozta a gyűrű viselését. Kellemes volt.
A második hónap után leadtam még 7 kilót, emiatt nagyok lettek a ruháim.
Annyira boldog voltam.
A kedvesem is megdicsért és láttam rajta, hogy még szívesebben tölti velem az éjszakát :-))))
A mozgás sajnos hiányzott az életemből, de semmi energiám nem volt. Rengeteg volt a munka, 7 napból 7-et dolgozok a mai napig.
 SONY DSC

A harmadik hónapban éreztem azt a kimondhatatlanul nagy boldogságot, amikor a tükör előtt állva megfigyeltem, hogy mennyire megváltozott a testem. Kisebb vagyok végre! :-)

Végre vettem magamnak egy nagyon elegáns nadrágot. El sem hiszem!
Összesen 19 kilót fogytam, tisztában vagyok vele, hogy még kell. Nemsokára elkezdem a következő 3 havi kúrát. Nem jött vissza egy deka sem, és ez így is fog maradni! :-)
Ráadásul ami a legmegdöbbentőbb az egészben, hogy a kezdetek során még a legjobb barátnőimnek sem mertem beszélni erről, mert féltem az újabb kudarctól, de a sikereim után bátran merem ajánlani.
Ha Te is szeretnél fogyni az akupresszúrás gyűrűvel, akkor ajánlom Neked a MagfitPRO-t!
c
Mindenkinek sok sikert kívánok a céljai eléréséhez! Ha bármiben segíthetek, nyugodtan keress meg a facebookon!