ra1

Romvári Andi lenyűgöző fogyása

Sziasztok, Andinak hívnak, 29 éves vagyok és szeretném elmesélni a kis történetemet.
Sok mindenen mentem keresztül az elmúlt 1 év során. Bulizós életet éltem, elhanyagoltam a tanulmányaimat, és semmi sem érdekelt. Illetve majdnem semmi.. A fékevesztett bulizásra mindig maradt időm és energiám. Hiába figyelmeztettek a szüleim és barátaim.. Mintha a falnak beszéltek volna.
Belekeveredtem egy olyan társaságba, akiket csak ez érdekelt, és én nagyon jól éreztem magam velük..
Észre sem vettem, de felszedtem 17 kilót. Olyan volt, mintha egyik napról a másikra történt volna. Egy átlagos reggelen történt a nagy felismerés, miközben a ruháimon vaciláltam, hogy mit is vegyek fel az aktuális buliba..
Szörnyen éreztem magam, mikor végre rájöttem, hogy mit is műveltem magammal, és hogy mi lesz ennek a vége! Szabályosan rosszul lettem magamtól! Belenéztem a tükörbe és egy tehén nézett vissza!
ra_image_1
Úgy döntöttem, hogy változtatnom kell. Lemondtam az aznapi bulit, és elhatároztam, hogy lefogyok!
Persze akkor még nagyon ingatag voltam, nem volt elég lelkierőm és fegyelmem egy komolyabb változtatáshoz. Gondoltam elég annyi, hogy abbahagyom a bulizást, és bekapkodok pár bogyót – annyi elég lesz.
Kinéztem magamnak 1 szimpatikus bogyót és elkezdtem szedni. Bár ne tettem volna, csak minden rosszabb lett. Kimarta a gyomromat, rossz volt tőle a közérzetem és mindig kedvetlen voltam. Depresszióssá és rosszkedvűvé  váltam, ezzel együtt a betegségek is jöttek.
Közel fél évig tartott ez az állapot.
Anyumnak sikerült kizökkentenie ebből az állapotból. Eldobtuk a tablettákat, és egy furcsa megoldást választottunk.
Egyrészről elég hihetetlen volt, másrészről meg annyira volt értelme. Tudományosan is meg mindenhogy. Rögtön hittem benne. Egy akupresszúrás fogyókúráról volt szó. Megrendeltük, másnap már meg is érkezett a csomag. Egy aprócska kis gyűrű. (Pont olyan kis apró mint amilyen én voltam még pár éve. )
Elkezdtem használni, és egy héttel később már éreztem a hatását. Tényleg csökkent az étvágyam – (nem úgy mint azoktól a fránya bogyóktól és tablettáktól) és kezdtem picit jobban érezni magam.
Úgy éreztem végre, hogy itt az ideje, hogy visszaszerezzem az életem felett az irányítást!
Rendületlenül harcoltam, betartottam a diétát és hordtam a gyűrűt. Még akkor is amikor a legkevésbé sem kívántam az egészet, és legszívesebben a sarokba dobtam volna az egészet, hogy elmenjek egy jót bulizni.. Mert azért még néha eszembe jutott, és hiányzott is. Főleg hogy ahogy elkezdtek a kilók olvadni rólam, úgy kezdett visszatérni az alakom.ra_image_3
Persze a haverok hívtak, hogy menjek velük, milyen szuper lesz de… Tudtam mi várna rám ha akár egyszer is elcsábulnék. Kitartottam a gyűrű mellett.
Ismét rátaláltam magamra, jól érzem magam, jobb lett a kapcsolatom anyummal is, és a régi barátaimmal is!
Az egészséges étkezést továbbra is fogom tartani, a kalóriára és a mozgásra ugyanúgy oda fogok figyelni a későbbiekben is, de azért nem fogok teljesen bezárkózni itthon.
Tudom, hogy az nem lenne megoldás. :)
Köszönöm anyumnak és a MagfitPRO-nak!