darago_rita_blog

“Több, mint 25 kilót adtam le egy férfi kedvéért. Ami ezután történt, egyszerűen nem hittem el…”

Szia! Rita vagyok és szeretnék megosztani valami nagyon fontosat Veled! El szeretnék mesélni valamit, amire nagyon büszke vagyok. Mégpedig azt, hogy hogyan változott meg az életem pár hónap alatt. Sikerült lefogynom, de nem is ez az igazán meglepő ebben.

Azért ragadtam billentyűzetet, hogy más is tanulhasson a fogyásom történetéből, hiszen tudom, hogy annyian vagytok, akik mind fogyni szeretnétek.

Gyorsan és tartósan szabadultam meg a felesleges kilóimtól. Ha ez nem volna elég, akkor ráadásként megszabadultam az állandó fáradtságtól, a magas vérnyomástól, a fájdalmaktól, a rossz közérzettől és az állandó szégyenérzettől… 

Jól olvastad, az állandó szégyenérzettől.

darago_rita_blog_1

16 évesen ismertem meg Palit. Hatalmas szerelem volt a miénk, hosszú hónapokig tartott a boldogság köztünk. De aztán Pali leérettségizett, elkerült Pestre egyetemre és csak ritkán tudtunk találkoztunk. Persze én egyből elkezdtem féltékenykedni, holott ő nem adott okot rá. Ez hamarosan teljesen megmérgezte a kapcsolatunkat, szakítottunk.

darago_rita_blog_2

Az életem csendben folydogált tovább, leérettségiztem, elkezdtem dolgozni, egy könyvelőcégnél végeztem adminisztratív munkát. Ott találkoztam a későbbi férjemmel, akivel két év ismeretség után összeházasodtunk, majd született két gyerekünk. A házasságunk viszont egyre rosszabbul működött, fokozatosan rájöttem, hogy nem illünk össze. A férjem sem volt boldog velem, pár évig a gyerekek miatt még húztuk-halasztottuk a válást, aztán végül csak elmentünk a bíróságra. Az évek múlásával egyre gyakrabban jutott eszembe Pali, mindig úgy gondoltam rá, mint az a férfi, akivel tényleg boldog lehettem volna. De közös ismerősöktől hallottam, hogy ő is megnősült, és egy kislány is született a házasságból.

Pár évvel a válásom után, hatalmas meglepetésként ért, hogy Pali bejelölt ismerősnek a facebook-on. Újra felvettük a  kapcsolatot egymással, egyre sűrűbben írtunk a másiknak. Kiderült, hogy elvált, két éve mérnökként kint dolgozik az Egyesült Államokban, de nem igazán érzi jól magát ott, a közeljövőben szeretne hazajönni. A levelezéseink egyre mélyebbek lettek, egyértelművé vált, hogy benne sem aludtak ki teljesen a régi érzések. Ez a tudat egyrészt boldoggá tett, másrészt viszont megijesztett. Ugyanis amikor utoljára láttuk egymást (a facebook-profilomra nem tettem fel fényképet magamról), akkor 60 kiló voltam, most meg két terhesség után, harminckét évesen, már 85 kilót nyomtam. A barátnőim mind azt mondták, hogy valószínűleg ő sem lett fiatalabb az elmúlt évek alatt, én mégis úgy éreztem, hogy le kell fogynom. Nemcsak Pali miatt, hanem az egészségem és a közérzetem miatt is.

Közben Pali írt, hogy már megvan az időpontja a hazautazásának, és mennyire jó lesz újra személyesen találkozni. Először megijedtem, amikor ezt olvastam, ugyanis rájöttem, hogy öt hónapom van arra, hogy huszonöt kilót leadjak, vagyis igencsak „szoros a határidő”. Semmiképp sem szerettem volna kövéren állni elé, a legnagyobb szégyennek tartottam volna. Nem volt más hátra, kemány fogyókúrába kellett kezdenem.

Egy barátnőm azt mondta, hogy az unokanővére pillanatok alatt lefogyott egy évvel ezelőtt, majd megkérdezi tőle, hogyan csinálta. Így ismertem meg azt a kis akupresszúrás gyűrűt, ami a lábon viselve, séta közben fejti ki a hatását. Nekiálltam használni, állandó program lett, hogy munka után egy órát még sétálok a közeli parkban. Az étkezési szokásaimat is gyökeresen megváltoztattam. Nem ettem többé kenyeret, pékárut és cukrot. A reggeli natúr joghurt és valamilyen gyümölcs lett. Ebédre salátát és halat, vagy csirkét ettem. Kitartóan számoltam a kalóriákat. darago_rita_blog_3 Megfogadtam, hogy havonta csak egyszer mérem magamat le. Persze nem tudtam betartani, mivel már három hét után éreztem, hogy szinte csúszkálnak rajtam a nadrágjaim. Nem bírtam a kíváncsiságommal, megmértem magamat és hat kiló mínuszt tapasztaltam. Egyre lelkesebb lettem, egyre nagyobb erőt éreztem magamban, hogy tartsam magamat az új életmódhoz. Az is motivált, hogy már nem éreztem azt hogy fulladozok, ha ötven métert futok a busz után, és egyre többen bókoltak, hogy mennyire jól nézek ki. A második hónap végére már tizenöt kiló feleslegtől szabadultam meg. Amikor Pali megírta, hogy megvette a repülőjegyét és két hét múlva indul haza, már újra 60 kiló voltam.

darago_rita_blog_4

Természetesen kimentem elé a Ferihegyre. Amikor meglátott az első szava azt volt, hogy „Te semmit nem változtál”. El sem tudjátok képzelni, hogy ez az egyszerű mondat mekkora örömet okozott nekem. Azóta is sokat találkozunk, és lassan ott folytatjuk ahol abbahagytuk annak idején. Nagyon boldog vagyok. És nemcsak boldog, hanem még karcsú is.

Köszönjük szépen Ritának, hogy megosztotta velünk történetét!

Gondolod Te képes lennél rá? Szeretnél hasonlót átélni?

Ha igen, és szeretnél többet megtudni az akupresszúrás gyűrűről amivel Rita lefogyott, akkor kattints ide! Ne késlekedj, kezdj el még ma fogyni Te is! http://magfitpro.com/