21

Nikolett története téged is motiválni fog

Szia kedves! Barta Nikolettnek hívnak. Szóval miért is írtam meg ezt a cikket és teregettem ki az életemet? Az igazság az, hogy porba tiportak, megaláztak, kigúnyoltak. Ennek ellenére sikerült felállnom és megszabadultam majdnem 20 kiló feleslegtől, egy egészen különleges módszerrel. Egy kis olvasás után te is megismered ezt a pofonegyszerű trükköt, úgyhogy türelem. Biztos vagyok benne, hogy neked is erőt tudok adni a történetemmel. Kellemes olvasást :)

Már gyereknek sem voltam egy nádszál kislány és ez semmit nem változott a felnőtt éveimre. Félreértés ne essék nekem semmi bajom nem volt akkoriban az életemmel. Mindig életvidám voltam, aki nem a szégyenlősségről híres. Ettől függetlenül a súlyom miatt sokszor ér támadás, de erre már nagyon fiatalon kifejlesztettem egy „pántcélt”. Igazából minden jóval ellátott az élet, szerető családdal, barátokkal. Ezért nagyon hálás vagyok.

24

Egy valamiben viszont soha nem volt szerencsém.. (szerintem már ki is találtad) Igen a FÉRFIAK! Rengeteg pasi barátom van és volt is, de soha nem jött az igazi, ezért a szexuális életem sem a legaktívabb, mivel az egy éjszakás kalandozás sem az én műfajom. Ez volt az egyik kiváltó ok, amiért fogyni akartam néhány kilót. A másik pedig az, hogy átléptem a 100 KILÓS határt és már a 44-es ruha is kicsi volt rám. Ez már durva! Ugye??

Innentől válik izgalmassá a sztori! ;)

Természetesen az interneten kezdtem kutakodni. Egyértelmű volt, hogy diétáznom kell és mellette mozognom is. Igen rövid idő után rájöttem, hogy a KOPLALÁS nem igazán az én műfajom! A másik dolog, amit mindenki tud, hogy mozogni kell. Ez nem is olyan egyszerű, mint elsőre gondolnánk. 100 kiló környékén még a sétálás is gondot okoz, nemhogy az aktív mozgás. Természetesen ezt is próbáltam tartani, napról napra egyre többet sétáltam és már-már jött is az eredmény, De elég csak egyszer elcsábulni.. Másfél hétre utaztam vidékre pihenni az egyik barátomhoz. Sütés-fűzés, evés-ivás. Hazaérve majdnem szívinfarktust kaptam, amikor megláttam, hogy mennyit mutat a mérleg. Néhány nap alatt 6 kiló jött vissza, a kínkeservesen leadott 8-ból. Bárcsak már akkor ismertem volna a titkot!

A fogyókúra közben találkozgattam egy pasival, akit most nem szeretnék értékelni, de igen csak mély nyomot hagyott bennem a patkány (bocsánat a szóhasználatért). Szóval körülbelül az 5. vagy 6. randinál tartottunk és kezdtem azt érezni, hogy ebből még komolyabb dolog is lehet. Elmentünk vacsorázni és tudtam, hogy nála folytatjuk az éjszakát, ezért a legjobb formában akartam lenni. Gyantázás, fodrász, új parfüm, pöpec smik. Tudjátok minden, ami ilyenkor kell, hogy igazán felkeltsem érdeklődést. Telt múlt az este, egyre jobban éreztük magunkat. És igen, jól gondolod, megtörtént a dolog. Isteni volt az éjszaka, a reggel viszont POKOL! Ez a mocskos ember közölte velem, hogy részéről ennyi volt, mert a külsőm nem felel meg az ő elvárásainak. Nem szeretném részletezni, hogy milyen jelzőkkel illetett. De most komolyan ez meg mi a …? Te mit csináltál volna a helyemben?

23

Emelt fővel hagytam ott. Belül viszont összetörtem és padlóra kerültem. Néhány hét után összekapartam magam és úgy döntöttem, hogy azért is megcsinálom és lefogyok. Nyugi nem az ő kedvéért, magamnak akartam bizonyítani. Tartósan egyik módszer sem vált be, ezért új irányba indultam el. Az egyik ismerősöm nemrég a közösségi oldalán osztott meg egy előtte-utána képet magáról. 12 kilót adott le, de sajnos magát a módszert nem fejtette ki, ezért azonnal felkerestem.

Tudnom kellett a titkot!

Gyakorlatilag ugyan abban a cipőben volt, mint én. Sem a diéta, sem a mozgás nem működött nála, ezért jobban beleásta magát a témába és új módszerek után nézett. Ekkor bukkant rá a MagfitPRO nevű lábujjgyűrűre. Kicsit szkeptikus voltam, de egyre jobban tetszett a dolog, ugyanis ez nem holmi vegyszer vagy csodagyógyszer, amit magamba kell tömni. Ezen kívül csak pozitív dolgokat hallottam az akupresszúrás módszerekről.

07Éppen akciós volt a legnagyobb csomag, ezért megrendeltem „lesz, ami lesz” alapon. Másnap már a kezemben tartottam a dobozkákat. Azonnal feltettem, majd vártam, vártam és vártam. 1 hét utána azt vettem észre, hogy nem fáj a derekam és a mérleg is a barátommá vált. Mínusz 3 kiló 7 nap alatt. Itt kezdtem el érezni, hogy rátaláltam a módszeremre.

Most a 3. hónap végénél járok és összesen 17 kiló FOGYTAM! Már csak azt bánom, hogy nem találkoztam hamarabb ezzel a kis csodával. Remélem, hogy erőt tudok adni neked is a továbbiakban.

Puszi Niki!

c