lta_rel__quotnofollow_quot_target__quot_blank_quot_-6

Németh Ivett lenyűgöző fogyása

Németh Ivett vagyok. Budapesten élek. Szeretném elmesélni a saját kis történetemet.

Elég fiatal vagyok, így éltem is az életem elég rendesen. Nagyon elhagytam magam. Folyamatosan buliztunk és ittunk. Semmi nem érdekelt. Sem a tanulás, sem a szüleim állandó figyelmeztetése, egyszerűen semmi!

Felszedtem összesen 16 kilót. Észre sem vettem. Olyan volt mintha 1 nap alatt jött volna fel rám, de nem! Pár bulizással és vedeléssel eltöltött hónap eredménye. Ha most megkérdeznétek, hogy miért műveltem ezt magammal, nem tudnék rá felelni. Csak, mert! Nem tudom. Jól esett. Az elején mindig én voltam a középpontban. Minden tekintetben, fiúk-lányok körében egyaránt.

Barátnőim nem mondták, hogy híztam. Gondolom nem akartak megbántani. Majd amikor elmentünk vásárolgatni ruhákat, na akkor döbbentem rá, hogy híztam, hízok folyamatosan. Nem jöttek fel sorozatosan a ruhák, már ott tartottam, hogy L-es gatyát kell felvennem. Azt hittem rosszul leszek a látványtól, ami elém tárult mikor a tükörbe néztem.

kep6Az a pillanat volt a legrosszabb, mikor mondták a csajok, hogy mutassam meg, hogy áll a ruha. Inkább nem mentem ki. Az utóbbi időben nem is mentem velük vásárolni, sőt nagyon sehova…

Csak ettem és ettem. Bánatomat a sütikbe fojtottam.

Kedvetlen voltam, és nem éreztem magam már kívánatosnak. Azt kívántam, hogy most azonnal legyek láthatatlan. Szüleimmel nem is beszéltem. Soha nem volt bizalmas a kapcsolatunk. Egyik nap Anyu bejött hozzám, gondolom hallotta, ahogy zokogok. Kérdezte, hogy mi a gond.

Mondtam neki, hogy csak nézzen rám. Kérdezte, hogy miért hagytam el így magam?! Válaszom egyenlő volt a nullával. ,,Nem tudom”. Semmi nem történt az életemben, nem hagyott el senki, nem törték össze a szívem. Egyszerűen csak elvesztettem az irányítást az életem felett és ide jutottam.

Anyu ajánlotta a MagfitPRO-t. Egyik kolleganője fogyott ettől. Elég hitetlen voltam, meg kell mondjam. Anyum csak rábeszélt. Ez volt az első lépés a ,,gyógyulás” felé. Elkezdtem olvasni egy könyvet is Bagdy Emőkétől. Nagyon jó hatással volt rám a könyv. Feltöltött. Elkezdtem hinni önmagamban újra.

Heti egyszer mozogtam és diétáztam. Alkoholhoz azóta nem nyúltam!

Lefogytam 21 kilót a gyűrűvel.

Újra jól érzem magam a bőrömben. Anyukámmal is jobb lett a kapcsolatom és azt lehet mondani, hogy újra én vagyok a középpontban.kep7

 

Megkérdeztem barátnőimet, hogy miért nem szóltak rám. Állítólag nem akartak megbántani. Azóta nem is tartom velük a kapcsolatot. Mi a barátság titka? Az őszinteség! Ha igazán szerettek volna, akkor szóltak volna, illetve nem hagyták volna, hogy idáig jussak. Szerintem kedvük sem lett volna meghallgatni engem. Na erről ennyit. A lényeg, hogy újra önmagam vagyok. Köszönöm Anyukámnak és a MagfitPRO-nak.

Átalakultam:)

lta_rel__quotnofollow_quot_target__quot_blank_quot_-6

Légy Te is karcsú és magabiztos!

c