Screenshot 2016-02-16 11.53.37

Mónika: “Ez a fura gyűrű változtatta meg az életemet”

Szeretnék bemutatkozni Kutasi Mónikának hívnak és 36 éves vagyok. Szeretném, ha közzétennétek a történetemet. Tudja meg mindenki, hogy igenis le lehet fogyni, bármilyen nehéznek is tűnik!

Senki ne adja fel ezt az ádáz küzdelmet, és senki ne ássa el magát azért, mert eddig nem sikerült!

3 éve volt egy autóbalesetem, azóta szenvedek ízületi és súlyproblémával.

A baleset előtt elég vékony voltam. Egész életemben sportoltam valamit. Igaz nem intenzíven, de azért hetente egyszer valamit beiktattam a kis mindennapjaimba.

Az a szörnyű baleset mindent megváltoztatott…

1 évig jártam intenzíven gyógytornára és azóta sokat javult a helyzetem, de sajnos a fogyás és a mozgás nem igazán ment.

A baleset óta a párom sokkal jobban törődik velem, persze ez egyértelmű, de sokszor a férfiak elfordulnak és magukba zárkóznak, ha nyomás vagy trauma éri őket. Szerencsére Attilánál ez nem így volt. Rengetegszer vitt el gyógytornára és nagyon sokszor eljött velem uszodába. Tényleg mellettem volt!

Egy valamiben nem tudott segíteni az ízületi fájdalmamban és a fogyásomban.  :(

pica2

 

Sokáig alig tudtam mozogni, és így elhíztam. Nagyon magam alatt voltam, de tudtam, hogy nem hagyhatom el magam.

Attilának is legalább annyira szüksége van rám, mint nekem ő rá!

December elején újra elkezdtem dolgozni (egyébként én könyvelő vagyok) és van egy nagyon kedves főnököm, akivel néha napján beülünk kávézni, munkamegbeszélés végett is. Egyik ilyen napon nem bírtam tovább magamban tartani és elmondtam neki, hogy mennyire szenvedek a súlyom miatt és, hogy mennyire meg szeretném lepni Attilát valentin napon egy romantikus estével.

Ezen az estén szerettem volna Attilát lenyűgözni. Fel akartam benne ébreszteni azt a  tüzet, ami lehet, hogy elmúlt…

Edit ajánlott egy fura gyűrűt, amit az ő legjobb barátnője használt. Állítólag leadott ezzel 12 kilót 3 hónap alatt!

Hazamentem és egyből neki estem a kutatásnak, véleményeknek és más vásárlói történeteknek az elolvasásához.

Hallgattam Editre és a több tucat elégedett véleményre. Furcsálltam persze, hogyan lehetne egy lábgyűrűvel fogyni, de utánaolvastam az akupresszúrának, és úgy gondoltam lehet benne ráció. Plusz adtak hozzá étrendet, meg életmódtanácsokat, szóval meg is rendeltem az egyik csomagot. Kiszámoltam, hogy nagyjából nekem is 9-10 kilót kell lefogyjak valentin napig, vagy ha nem is annyit, de legalább 6 kilót 2 hónap alatt!

kreativ_-_tenyeren_-_03

Meg is érkezett pár nap alatt a csomag. Nem csalódtam. Teljesen igényes doboz és az ajándékok is rendkívül jók. Nagyon tartalmas és könnyen megérthető a tananyag. A gyűrű viselete nem a legkényelmesebb, de valamit valamiért… Később szerencsére megszoktam, majd már szinte észre sem vettem hogy rajtam van.

vorher nachher (7)

Minden héten pénteken megmértem magam centivel. Látványosan mentek le rólam a kilók. Azt azért tudni kell, hogy azt a diétát tartottam, amit javasoltak,de annyira könnyű volt betartani, hiszen csökkentette az étvágyamat a gyűrű.

vorher nachher (5)

Ami a legmegdöbbentőbb volt a számomra, hogy az ízületi gondjaimra is jó volt ( ezt már az első hét után éreztem). Nem múlt el teljesen a fájdalom, de nem terhel meg egy bevásárlás, úgy, mint ezelőtt.

Kimondottan örültem ennek, mert fogok tudok sportolni is kis idő múlva :-))))

Szóval visszatérve a fogyásra sikerült megszabadulnom 2 hónap alatt 10 kilótól.

Untitled-1

Attila is boldog volt, hogy én boldog vagyok :-)

Sokkal jobban érzem magam és megmondom őszintén, hogy tudtam magamnak venni kicsit nőcisebb ruhát is a valentin napra. Remélem tetszeni fogok Attilának :-)

Kíváncsian várom, hogy hány kiló fog lemenni a harmadik hónapra. Szerintem azt is megírom nektek. :-)

Mindenkinek kellemes és szeretetteljes valentint kívánok:)

Senki ne adja fel a küzdelmet!!!!! Mindig van kiút!

Légy Te is vonzó! 

c