2212595-img-natalie-white-doodson-pribeh-zhubla-hubnuti-buddha

Kövér Buddhának csúfolták, ekkor döntötte el, hogy lefogy!

A 28 éves Natalie White Doodson közel 108 kg volt, amikor a szomszédja megjegyzést tett a méretére. Elmesélte a Daily Mail-nek, hogy pontosan milyen szavakkal illette is őt:

,, A kövér kis Buddha! 

,,Sokkot kaptam, amikor ezt meghallottam. Tudtam, hogy le kell fogynom, de ez igazából akkor tudatosult bennem, amikor ezt a nem túl kedves megjegyzést meghallottam. Cselekednem kellett, mert tényleg kezdek hasonlítani Buddhára. Van egy 5 éves kislányom, akinek nem tudtam olyan édesanyja lenni, amilyen akartam. Az oviban csúfolják miattam, mert kövér vagyok. Ha a játszótérre megyünk, akkor nem merek leülni a kis padokra, mert félek, hogy leszakad. Egyszerűen nem merek vele játszani, mert félek, hogy beragadok valahova. ”

 

2212595-img-natalie-white-doodson-pribeh-zhubla-hubnuti-buddha

Natalie eldöntötte, hogy le fog fogyni. Sikerült is neki, hisz közel 45 kilót sikerült leadnia úgy, hogy kizártam az étrendemből a cukrot, zsíros ételeket és a csokoládét.

Weight-loss-185540

Ez rettenetesen nehéz volt számára, Mindenről lemondani, amit azelőtt imádott.. De a nagyon kemény diétával elérte végül a célját.

,,Teljesen új ember lettem. Jobban érzem magam a őrömben és a lányom ovis társai sem csúfolnak már. Büszke vagyok magamra, mert elértem az álmomat!”

,, Szeretném megköszönni a kedves szomszédnak is ezt a mérhetetlenül ,,kedves” megjegyzést is. Enélkül soha nem sikerült volna lefogynom. ”

,, Egy biztos, többet nem nevezhet engem kis kövér Buddhának! “

249F9FA400000578-0-image-a-14_1421063417218-e1421152707354-633x350

Manapság számtalan módszer közül választhat az ember, ha fogyni szeretne. Nemrég készítettünk egy kutatást, melynek eredményét egy cikkben foglaltuk össze.
A felmérés alapján az akupresszúra jött ki a legkényelmesebb alternatív fogyási módszernek.
Az akupresszúra ugyanis úgy fogyaszt, hogy az agyalapi mirigyre gyakorol hatást, amivel elindítja a karcsúsodási folyamatot és csökkenti a túlsúly miatt kialakult ízületi fájdalmat.
Az akupresszúrás módszer orvosszakértői véleménnyel is rendelkezik, emellett pedig a tablettákkal és a kínzó, éheztető diétával ellentétben nem okoz a szervezetben károsodást!

A fogyókúra optimálisan 3-6 hónapig tart és tartós fogyást eredményez.

c