ka01

Kovács Ágnes : “16 kiló mínusz és az életem is visszakaptam”

Soha ne ad fel!  Te is élhetsz , teljes és boldog életet!

1

Kovács Ágnes vagyok 37 éves és szeretném veletek megosztani az én kis történetemet.

Be kell, hogy valljam, hogy sohasem tartoztam azok közé a lányok közé, akik S-es méretű ruhákat hordanak, amióta csak az eszemet tudom mindig súlyproblémáim voltak. Természetesen ez már kamaszként is nagyon zavart, de a szüleim szerint én így is tökéletes voltam.

22 éves koromra a súlyom sajnos gyakran már 110 kg fölé emelkedett, ami nem volt jó hatással sem az egészségemre, sem pedig a közérzetemre. Persze gyakran megfogadtam, hogy le fogok fogyni, el is kezdtem a különbnél különb puccos diétákat, de sajnos a kitartásom soha nem volt elég erős, így 3 nap után általában feladtam.

Az emberek kövéren is elfogadtak, valószínűleg a jó humorom miatt, de nekem a szívem mélyén mindig fájdalmat jelentett ekkora túlsúllyal élni.

A súlyomnak köszönhetően a hormonháztartásom felborult, a cukor és a vérnyomás értékem állandóan a fellegekben volt. A háziorvosom tanácsára évente egyszer egy 6 hetes fogyókúrás kezelésen vettem részt kórházi körülmények között, ahol beállításra kerültek a gyógyszereim és egy orvosi “team” segítségével 15- 20 kg súlyfeleslegtől szabadultam meg.

Persze a kezelést követően a kilók pár hónap elteltével szépen lassan visszajöttek…

Egy ilyen kezelést követően amikor „csinos” voltam ismerkedtem meg a párommal, Csabával. Hihetetlen élmény volt ez számomra, el sem tudtam hinni, hogy ez a tökéletes „sovány” férfi ennyire szeret engem a még ekkora testtel is.

Eleinte az egész világnak meg akartam mutatni, hogy „látjátok ő az én pasim”, gyakran elmentünk moziba, vacsorázni stb. Másfél év ismeretség után összeköltöztünk. Eleinte minden rendben volt és felhőtlen volt a boldogságunk, mellette csinosnak éreztem magamat a súlyfeleslegem ellenére is.

Aztán egy napon elbocsájtottak a munkahelyemről, létszámleépítés miatt. Nagyon összetörtem, de Csabi akkor is mellettem állt és biztatott engem.

Munkanélküliként is hasznossá akartam tenni magam, ezért a páromat minden nap meleg ebéddel, meleg vacsorával és gyakran finom desszertekkel vártam haza. Ennek köszönhetően a súlyom is gyarapodni kezdett, észre sem vettem és már a súlyom ismét 110 kg felé emelkedett.

Munkát sajnos több mint fél év után sem sikerült találnom, melynek köszönhetően önsajnálatba kezdtem. Haszontalannak éreztem magam, és csúnyának. A páromat, amikor hazaérkezett a munkából már nem egy mosolygós pozitív kisugárzású társ várta, hanem egy depressziós lelki beteg energia vámpír. És ez csak hónapról hónapra rosszabb lett. Egész nap otthon voltam feküdtem a nappaliba és utáltam magamat.

Egy napon aztán a párom megelégelte és kérte, hogy beszéljük át a kapcsolatunkat. Elmondta, hogy mennyire értékes embernek tart engem, de úgy érzi, hogy elfáradt és időre, egyedüllétre van szüksége. Elköltözött…

Úgy éreztem végem van, van legszívesebben szerettem volna meghalni… Három héten keresztül csak bent ültem a lakásban bőgtem, sajnáltam magam és csak ettem, és ettem…

Nem vettem fel senkinek a telefont, nem reagáltam az üzenetekre sem.

Az egyik barátnőm aztán megelégelte és felkeresett. Nyersen a tudomásomra hozta, hogy az életemet én irányítom, és a változásért csak én tehetek. Javasolta, hogy keressek fel egy szakembert, és egy kineziológushoz irányított.

Csak a barátnőm kedvéért mentem el a kezelésre, hiszen hókuszpókusznak tartottam az egészet. A kezelés végül is tetszett, hiszen rájöttem, hogy szembe kell néznem a problémáimmal. Rámutatott, hogy a problémáim nagy része a kisebbségérzetemből adódik, ami súlyom miatt alakul ki bennem.

2

Tehát először is ezen kellene változtatnom. Na de hogyan? Egy 120 kilós ember nem tud elmenni, futni, kondizni stb. A kineziológus ajánlására  utána néztem egy akupresszúrás gyűrűnek a magfitpronak.

Viccesnek tartottam az egészet. Valahogy sehogy nem tudtam megérteni, hogy hogyan fog ez engem lefogyasztani. Na, de végül is adtam neki egy esélyt és megrendeltem.

A csomag pár nap múlva megérkezett, kibontottam és csodálkozva nézegettem, de még mindig nem értettem a lényegét, hogy miért is lesz ez nekem jó…

Másnap elhatároztam kipróbálom és a gyűrűvel a lábamon elmentem sétálni, majd ezeket a napi kb. 40 perces sétákat minden nap megismételtem. Hihetetlen, de egy pár nap után éreztem, hogy javulni kezd a közérzetem.

Újra elkezdtem foglalkozni magammal. Elmentem fodrászhoz, kozmetikushoz, emberek közé mertem menni végre. Majd elővettem a gyűrűhöz ajándékba küldött receptkönyvet és elkezdtem főzni belőle. És láss csodát egy hónap eltelte után a súlyomból is 8 kg. veszítettem.

Hihetetlen ugye?  Pedig semmit sem kellett tennem csak felvenni a gyűrűt és élni az életem. Reggelente a napomat már nem a megszokott koffeinbomba kávémmal indítottam el, hanem helyette a receptkönyvben talált csodaitalt vagy rendes nevén „miracle juice-t” készítettem el.

A következő hónapban ismét 7,5 kg súlytól szabadultam meg.

Fantasztikusan éreztem magamat!

A vérnyomásom normalizálódott, elhagyhattam a rá állandóan szedett gyógyszert. Elkezdtem ismét munkát keresni, és bérletet vásároltam az egyik hypoxitréner szalonba. A gyűrű viselése és az edzések beiktatását követően a zsírpárnák szinte leolvadtak rólam.

ka01

Az egyik edzés után a tulajdonos lépett oda hozzám és megkérdezte – nem-e lenne kedvem a szalonba dogozni? Természetesen igennel válaszoltam. Nagy elismerés volt ez nekem, hiszen nem egy „cicababát” kért fel erre a munkára, hanem engem. Jelenleg hat hónapja dolgozok a szalonba és imádom a munkámat. Életmódbeli tanácsokkal látom el a vendégeimet, és segítek nekik megtalálni önmagukat.

És persze mindenkinek elmesélem az én kis csodagyűrűmet, aminek köszönhetem ezt az egészet.

Visszakaptam az életem! Köszönöm Magfitpro!

Ha szeretnél többet megtudni a gyűrűről amivel Ági lefogyott, akkor kattints IDE , vagy a karácsonyi különleges meglepetésünkre és kezdj 120 napos fogyókúrába – életmódváltásba!