pár

Kerry és Rob inspiráló fogyás története!

Kerry Cadman 95 kiló volt, amikor elhatározta, hogy lefogy. Van már 3 felnőtt gyereke, és ki is repültek már a családi fészekből.. Férjével 2 évvel ezelőtt elváltak, és ez padlóra küldte lelkileg Kerry-t. Rengeteget fogyott. Egyszerűen nem volt semmihez se kedve. Addig-addig nyüstölték, amíg pár hónap múlva újra el nem kezdett enni. Ez lett az új “gyógyszere” a depresszió ellen.

Miután hazaért a munkából levetette magát az ágyra és mindent megevett, amit a hűtőben talált… Szó szerint álomba ette magát..
1413994811944_Image_galleryImage_COLLECT_Kerry_Cadman_who_ (1)
Ennek a fogyás-hízásnak az lett a  következménye, hogy teljesen szétrepedt a bőre, és ezen sajnos már nem tudott utólag változtatni.
Minden alkalommal, amikor belenézett a tükörbe dührohamot kapott és teljesen összeomlott a saját látványától. Borzalmasan érezte magát és rengeteget sírt. Eldöntötte, hogy ez így nem mehet tovább.
Elkezdett járni egy kövéreknek szóló csoport-terápiára, ahol összetalálkozott Rob-bal, aki szintén túlsúlyos volt.
Nagyon jóban lettek, és a barátság végül románcá alakult át. Beleszerettek egymásba, és együtt elhatározták, hogy lefogynak.
PAY-Kerry-Cadman-Rob-Poulton (2)
Elkezdtek diétázni és sportolni.Ez annyira sikeres volt, hogy 1 év alatt leadtak 30 kilót. Nagyon kemény küzdelem volt- nyilatkozta Kerry a Daily Express-nek.
Bekerültek a magazinba, mert megnyerték az országos futóversenyt, ami kimondottan duciknak volt meghirdetve.
PAY-Kerry-Cadman-Rob-Poulton-main
1413975990116_wps_13_COLLECT_Rob_Poulton_who_i 1413994935271_wps_6_COLLECT_Kerry_Cadman_who_
Nagyon büszkék voltak magukra.
Teltek múltak a hónapok, ők egyre karcsúbbak voltak és boldogabbak. Ezt az idilli boldogságot egy váratlan tragédia árnyékolta be: Rob autóbalesetet szenvedett és hosszas küzdelem utána meghalt a kórházban. Rob halála után Kerry teljesen üresnek érezte magát. Összeomlott.. Végre megtalálta újra a boldogságot és utána el is vett tőle az ég… Depressziós lett, nem volt étvágya sem.
Úgy tünt, hogy megismétli magát a történelem. De ezt nem hagyta Kerry. Szembenézett a problémával, mivel tudta, hogy amit együtt elértek Rob-bal az fantasztikus és tudta, hogy Rob se akarná azt, hogy feladja a harcot.
Nagyon szerette Robot és nagyon hiányzott neki. Hiányoztak neki a bíztató szavai és lelkesedése a fogyás iránt. Ő adott erőt neki is.
Rob tiszteletére benevezett egy 20 km-es maratoni futásra, amit Kerry-nek sikerült lefutnia és büszke volt magára, hogy meg tudta csinálni. Fél úton majdnem feladta. Eszébe jutott egy emlék Rob-ról, amint éppen futnak a tengerparton egymás mellett és Rob csak mosolygott… Ez az emlék sokat jelentett Kerrynek. Így ahelyett, hogy feladta volna, erőt vett magán és futott tovább, amíg célba nem ért.
PAY-Kerry-Cadman-Rob-Poulton (1)
Azóta Kerry futóbajnok lett. Minden interjún felemlegeti Robot.
,, Hálát adok Istennek, hogy megismerhettem őt. Nélküle soha nem tudtam volna lefogyni és ma nem lennék bajnok sem :-).”
Manapság számtalan módszer közül választhat az ember, ha fogyni szeretne. Nemrég készítettünk egy kutatást, melynek eredményét egy cikkben foglaltuk össze.

A felmérés alapján az akupresszúra jött ki a legkényelmesebb alternatív fogyási módszernek.

Az akupresszúra ugyanis úgy fogyaszt, hogy az agyalapi mirigyre gyakorol hatást, amivel elindítja a karcsúsodási folyamatot és csökkenti a túlsúly miatt kialakult ízületi fájdalmat.

Az akupresszúrás módszer orvosszakértői véleménnyel is rendelkezik, emellett pedig a tablettákkal és a kínzó, éheztető diétával ellentétben nem okoz a szervezetben károsodást!

A fogyókúra optimálisan 3-6 hónapig tart és tartós fogyást eredményez.

c