000-2008-e1358103920171-490x7461

Márta 16 kilót adott le és megszűntek az izületi fájdalmai is! Ez fantasztikus!

Először is szeretném kifejezni hálámat az én drága szeretett férjemnek, hogy velem volt minden egyes nehéz percben.
10 éve kezdődött minden, amikor lányom Erika súlyos betegségben elhunyt.
Az elvesztése és a hiánya a mai napig a lelkemet mardossa. A kisfiam (aki már annyira nem is kicsi) ad most erőt nekem.

Erika miatt változott meg minden. Évekig könyörögtem neki, hogy figyeljen a súlyára, mert komoly károkat fog okozni a szívének és az ízületeinek.
Sajnos betegségében is erősen közrejátszott. Talán, ha odafigyelt volna jobban magára, még ma is köztünk lenne.000-2008-e1358103920171-490x746
Azért írom le mindezt, mert miután elhagyott bennünket, az evésbe menekültem. Egy anyai szív nem tudja feldolgozni lánya elvesztését. 5 év alatt felszedtem 80 kilót. Ekkora már 150 kilót nyomtam.


Erika halálának az évfordulója volt az a pillanat, amikor eldöntöttem, hogy lefogyok.
Eszembe jutott, hogy mennyire sokat veszekedtem vele, hogy figyeljen oda magára, mert súlyosan befolyásolja a betegségében a súlya. Ennek ellenére én ugyanezt a hibát követtem el.
Nem akartam, hogy fentről az én kislányom ezt lássa. Azt, hogy az anyja képtelen összeszedni magát.
Alig bírtam már bejárni dolgozni, fájt minden porcikám, egyszerűen egy szimpla főzés is rettenetesen megviselt.
Elkezdtem böngészni az interneten,de hiába nem találtam semmi megfelelőt.
Aztán felkerestem egy természetgyógyászt, aki egy meglepő terméket ajánlott nekem.14luh01
Azt mondta, hogy talán ez az egyedüli olyan termék, amely nem veszélyezteti az egészséget és tényleg használ.
Az ára is elfogadható, így ő ezt tanácsolja.
Gyorsan hazarohantam beütöttem a nevét az interneten és elolvastam róla mindent. Szerencsére értettem is a működését, hiszen jól le volt írva.
Voltak más nők is, akik leírták a véleményüket a termékről és mindenki pozitív véleménnyel volt róla.
Megrendeltem 3 havi adagot. Másnap már meg is érkezett. Elkezdtem használni ezt a gyűrűt. eleinte nyomta a lábam, de később megszoktam. Az első hét után éreztem a hatást. A derekam és a térdem kevésbé fájt. A súlyom még ugyanannyi volt,de legalább már jobban bírtam a házimunkát. 1 hónap után meglepő módon el tudtam menni a párommal sétálni. 8 kerek éve, hogy nem voltam vele sétálni a Margitszigeten!!! Pedig ott lakunk a szigettől 20 perc sétára. Annyira boldog voltam, hogy végre képes voltam mozogni egy kicsit, mindenféle fájdalom nélkül :-) Feri is boldog volt. Meg is lepődött ( nem mondtam el neki azt, hogy viselem a gyűrűt ). 02122012-e1358104574289-470x1024
1 hónap alatt 8 kilót fogytam. Az nem is olyan rossz szerintem. A közérzetem sokkal, de sokkal jobb volt, mint korábban. Volt kedvem sütni is újra. 3 hónap elteltével mindösszesen, csak 16 kiló ment le, de megérte, mert nem fájtak az ízületeim. Képzeljék el, időközben elkezdtem rendszeresen tornázni. Jó csak kevés gyakorlatot tudok megcsinálni, de legalább már nem érzem azt, hogy szakad szét a derekam, csípőm és a térdem. 100%- ig biztos vagyok abban, hogy a MagfitPRO lábujjgyűrű segített az ízületi problémákban és a fogyásban.

Ezért megrendeltem még 3 havi kúrát. Így összesen 36 kilót fogytam! :-)

Azóta is folyamatosan fogyókúrázok és azóta is mozgok. Nem fáj a térdem, sem a derekam.  Ez a gyűrű nélkül nem sikerülhetett volna.

A kúra minden egyes napján eszembe jutott a lányom és reméltem, hogy büszke rám. Nagyon hiányzik…

Remélem, hogy az én véleményem is számít és közzéteszik majd.

Minden jót kívánok!
R. Márta

c