2

Ezzel a módszerrel MINDENKI fogyhatna!

100 kiló közelében egyáltalán nem könnyű az élet. Rengeteg történetet olvastam én is elhízott nőkről és férfiakról, akik ízületi fájdalmakkal, kisebbségi komplexussal küzdenek és ráadásul megvetik őket azért, mert kövérek. A problémák sora nem itt ér véget, sőt. Nálam odáig fajult a dolog, hogy szóba merült a meddőség és a cukorbetegség. Éveken át küzdöttem ez … Ezzel a módszerrel MINDENKI fogyhatna! részletei... Tovább a cikkhez »
4

Egy plázacicának köszönhetem fogyásom!

Sziasztok, Annának hívnak. Először is szeretném elmondani, hogy azért írom le mindezt, hogy Veled soha ne történhessen meg az, ami velem megtörtént, nem pedig azért, hogy a saját sikeremmel dicsekedjek. Tudnod kell, hogy a következő sorok felkavaróak lehetnek, de igyekeztem végig minél visszafogottabb  maradni.  Egész életemben küzdöttem az elhízással és a vele járó ízületi fájdalmakkal, … Egy plázacicának köszönhetem fogyásom! részletei... Tovább a cikkhez »
9

A sikeres fogyás 3+1 lépcsője

Szia, Kertész Boglárkának hívnak. Ha az írásomat olvasod, gondolom Neked sem ismeretlen fogalom a túlsúly, az ízületi problémák, az önbecsülés hiánya, vagy a megvetés, amivel idegenek képesek Rád tekinteni. Én is keresztülmentem mindezek összességén. Egy hihetetlenül rögös és csalódásokkal teli utat jártam meg. Mára viszont már büszkén, emelt fővel állok bárki elé, ugyanis sikerült legyőznöm … A sikeres fogyás 3+1 lépcsője részletei... Tovább a cikkhez »
398543_532522490107065_1256410395_n-717x510

Kénytelen voltam megoldást találni, az életem volt a tét. Végül sikerült!

Egész életemben a túlsúlyommal küzdöttem, már születésem pillanatában is majdnem 5 kiló voltam. 39 éven keresztül viseltem magamon ezt a terhet, ami rányomta a bélyeget mindenre, ami számomra fontos az életben. A génjeimet hibáztattam, néha csak pusztán sorsot, az emberek pedig engem, hogy miért nem vagyok képes lefogyni. Összesen rengeteg féle módszert próbáltam, eredménytelenül, viszont … Kénytelen voltam megoldást találni, az életem volt a tét. Végül sikerült! részletei... Tovább a cikkhez »
panda

A MagfitPRO elkötelezetten támogatja a WWF törekvéseit

A mai naptól kezdve a MagfitPRO csapata elkötelezetten támogatja a WWF törekvéseit. Egyúttal szeretnénk felhívni kedves olvasóink figyelmét is a környezetvédelem és a megújuló energiaforrások fontosságára. Szeretnénk, ha az otthonunk egy barátságosabb, tisztább, sokszínűbb és tudatosabb világgá válna, mely kiterjed a faji, népi összetartásra, a környezetünk megóvására és annak ápolására és a megújuló környezeti erőforrások megbecsülésére. … A MagfitPRO elkötelezetten támogatja a WWF törekvéseit részletei... Tovább a cikkhez »
img04

Orvosi utasításra kellett gyorsan lefogynom. Meg kellett változtatnom az életemet!

„3 hónap éhezés nélküli 14 kilós fogyásom története! És még a cigiről is leszoktam!” Hoványi Béla vagyok 42 éves. Mindig is imádtam enni. A jó italokat, a jó ételeket, mindent, ami a szem szájnak ingere mindezek mellett káros szenvedélyeimnek is éltem. Cigaretta és szivarozás. Aztán egy nap rosszul lettem és kórházba kerültem. Az orvosok megállapították, … Orvosi utasításra kellett gyorsan lefogynom. Meg kellett változtatnom az életemet! részletei... Tovább a cikkhez »
madaraszzsuzsa1

16 kilót fogytam éhezés és szenvedés nélkül – Mindenkinek jár egy új esély!

Egyszer volt hol nem volt, kezdhetném így is a történetemet, de sajnos ez nem egy mesébe illő történet. Az ember mindig harcol és küzd valamiért. Kell egy cél, ami lebeg a szeme előtt. Sokszor voltam a padlón, de sokszor felálltam. De nem mindig, úgy ahogy akartam. Vannak dolgok, amikről saját magunk döntünk, de akárhogy is … 16 kilót fogytam éhezés és szenvedés nélkül – Mindenkinek jár egy új esély! részletei... Tovább a cikkhez »
h

18 kilót adtam le 5 hónap alatt. A fogyásom ‘titka’ nevetségesen egyszerű

5 hónapja 103 kiló voltam. Mára már csak 85-öt mutat a mérleg, ami valljuk be, már sokkal jobban mutat a 169 cm-es magasságomhoz. Ez a 18 kiló fogyás nagy valószínűséggel a legjobb dolog, ami életemben történt velem. Végre magabiztos vagyok, el tudom érni a céljaimat az életemben. Sokkal vidámabbak a napjaim, pozitívabban gondolkodom, a barátaim visszatértek hozzám. A … 18 kilót adtam le 5 hónap alatt. A fogyásom ‘titka’ nevetségesen egyszerű részletei... Tovább a cikkhez »
P1040076

20 év küzdelem után végre elindultam a fogyás útján – Barabás Kati mesébe illő története

Hosszú küzdelem volt. Egy véget nem érőnek tűnő harc a kilókkal, de végre látom a fényt az alagút végén. És úgy érzem van mibe kapaszkodnom, végre valami működik. Szia, Barabás Katalin vagyok és éppen életem első blogbejegyzését olvasod. Miért írom le a gondoloataimat és a történetem? Mert nekem is ez segített. Ez adott erőt egy … 20 év küzdelem után végre elindultam a fogyás útján – Barabás Kati mesébe illő története részletei... Tovább a cikkhez »