panda

A MagfitPRO elkötelezetten támogatja a WWF törekvéseit

A mai naptól kezdve a MagfitPRO csapata elkötelezetten támogatja a WWF törekvéseit. Egyúttal szeretnénk felhívni kedves olvasóink figyelmét is a környezetvédelem és a megújuló energiaforrások fontosságára. Szeretnénk, ha az otthonunk egy barátságosabb, tisztább, sokszínűbb és tudatosabb világgá válna, mely kiterjed a faji, népi összetartásra, a környezetünk megóvására és annak ápolására és a megújuló környezeti erőforrások megbecsülésére. … A MagfitPRO elkötelezetten támogatja a WWF törekvéseit részletei... Tovább a cikkhez »
img04

Orvosi utasításra kellett gyorsan lefogynom. Meg kellett változtatnom az életemet!

„3 hónap éhezés nélküli 14 kilós fogyásom története! És még a cigiről is leszoktam!” Hoványi Béla vagyok 42 éves. Mindig is imádtam enni. A jó italokat, a jó ételeket, mindent, ami a szem szájnak ingere mindezek mellett káros szenvedélyeimnek is éltem. Cigaretta és szivarozás. Aztán egy nap rosszul lettem és kórházba kerültem. Az orvosok megállapították, … Orvosi utasításra kellett gyorsan lefogynom. Meg kellett változtatnom az életemet! részletei... Tovább a cikkhez »
madaraszzsuzsa1

16 kilót fogytam éhezés és szenvedés nélkül – Mindenkinek jár egy új esély!

Egyszer volt hol nem volt, kezdhetném így is a történetemet, de sajnos ez nem egy mesébe illő történet. Az ember mindig harcol és küzd valamiért. Kell egy cél, ami lebeg a szeme előtt. Sokszor voltam a padlón, de sokszor felálltam. De nem mindig, úgy ahogy akartam. Vannak dolgok, amikről saját magunk döntünk, de akárhogy is … 16 kilót fogytam éhezés és szenvedés nélkül – Mindenkinek jár egy új esély! részletei... Tovább a cikkhez »
h

18 kilót adtam le 5 hónap alatt. A fogyásom ‘titka’ nevetségesen egyszerű

5 hónapja 103 kiló voltam. Mára már csak 85-öt mutat a mérleg, ami valljuk be, már sokkal jobban mutat a 169 cm-es magasságomhoz. Ez a 18 kiló fogyás nagy valószínűséggel a legjobb dolog, ami életemben történt velem. Végre magabiztos vagyok, el tudom érni a céljaimat az életemben. Sokkal vidámabbak a napjaim, pozitívabban gondolkodom, a barátaim visszatértek hozzám. A … 18 kilót adtam le 5 hónap alatt. A fogyásom ‘titka’ nevetségesen egyszerű részletei... Tovább a cikkhez »
P1040076

20 év küzdelem után végre elindultam a fogyás útján – Barabás Kati mesébe illő története

Hosszú küzdelem volt. Egy véget nem érőnek tűnő harc a kilókkal, de végre látom a fényt az alagút végén. És úgy érzem van mibe kapaszkodnom, végre valami működik. Szia, Barabás Katalin vagyok és éppen életem első blogbejegyzését olvasod. Miért írom le a gondoloataimat és a történetem? Mert nekem is ez segített. Ez adott erőt egy … 20 év küzdelem után végre elindultam a fogyás útján – Barabás Kati mesébe illő története részletei... Tovább a cikkhez »