diyet

Íme 6 diétás módszer amit sose próbálj ki – Ha jót akarsz!

 Biztos sokan kinézték már maguknak a mindenre jó diétát, fogyókúrát, amibe tavasszal bele fognak kezdeni. Szigorúan tartják majd magukat a szigorúan előírt ételekhez, szigorúan előírt mennyiségben, a lehető legszigorúbban fogyasztva. Hiszen a legtöbb fogyókúrára ezek a szabályok vonatkoznak.. Szigorúság, fegyelem, önmegtartóztatás.
Rengeteg fogyókúrás módszer van manapság a piacon.
Megmutatjuk, hogy melyik 6 fogyókúrát ne kezd el sose!! 
Ha jót akarsz legalábbis. Íme:

Joan Crawford-diéta

Ez a diéta már a  20-as években is szedte áldozatait a fogyni vágyók körében. A legenda szerint a színésznő nevéhez fűződő fogyókúrában egy doboz cigit és 6-8 fekete kávét fogyaszthatunk egész nap, amitől nemcsak lefogyunk, hanem nagy valószínűség szerint – ha elég sokáig csináljuk – bele is halunk. Utánaolvasva Joan Crawford étrendjének, valójában kiderül, hogy csak városi legenda, és aki hisz ebben, nagy bolond. Joan híresen koplalt ettől még, de némi tápanyagot vitt be a szervezetébe: minden napra jutott pár kanál hideg erőleves, némi rebarbara és 6 darab mustáros keksz is, ami ezek szerint pont elég volt az éhhalál ellen. Semmiképpen sem szabad követni a példáját.

80/10/10 diéta

Egy régi után jöjjön egy új diéta, rövidített nevén a 811 étrend. A hívei szerint mindenkinek tökéletesen megfelelő, mivel az ideológia szerint ezen az étrenden élt az ember az ősidőkben, így ez a legmegfelelőbb étrend minden ember anatómiai felépítésének. Eszerint az ember alapvetően gyümölcsevő, némi zöldséggel kiegészítve, mindezt nyersen. Egyrészt viszont nincsen mindenki számára tökéletes étrend, de ha ezen túllendülünk, akkor sem akarjuk azt a macerát, amivel a 811 étrend jár. Azért 80/10/10 a neve ugyanis, mert a gyümölcsöket és zöldségeket úgy kellene ennünk, hogy a bevitt étel kalóriatartalmának 80%-a szénhidrát, 10%-a fehérje és 10%-a zsír.

Zsírmentes diéta

Az alapja az, hogy minden, ami zsír, az hizlal, és ha ilyen étellel találkozunk, akkor sűrűn vessünk keresztet, és hátráljunk, amilyen messze csak bírunk. Jó, a mondat második része nem igaz, de a lényeg, hogy ne vegyünk magunkhoz semmit, amiben zsír van. De nem minden zsír rossz a tudomány mai állása szerint, ezen kívül szüksége van a szervezetnek a zsírban oldódó vitaminok miatt a zsírhoz.

Jégdiéta

Nagy népszerűségnek örvend – főleg a sztárvilágban – a jégdiéta, amiben cukormentes jégkásával és jeges vízzel égethetjük a zsírt mostanában. Az amerikai diéta hívei szerint a szervezet sok energiát használ fel a jég felmelegítéséhez – ezt már hallottuk a fagyidiétánál is egyébként –, és ez felgyorsítja az anyagcserét, a zsír pedig sercegve olvad le rólunk. Az étrendet kitaláló orvos kiszámolta nekünk, hogy egy liter jég kb. 160 kalóriát éget el, többet nem is szabad enni belőle, mert még a végén túlhűtjük a szervezetünket.jeg-53ac06d566e49b3a3c043e0f

Terheshormon-diéta

A HCG hormon jól ismert mindenkinek, aki már valaha bűvészkedett terhességi teszttel. Ez az a hormon, aminek a szintje a magasba emelkedik, ha teherbe esik a nő, a vizeletből jól kimutatható. Az orvos, aki kitalálta a terheshormon-diétát, pont ezt a hormonokkal teli vizeletet használja a fogyáshoz úgy, hogy terhes nők vizeletét kell befecskendezni a páciens combjába. Ettől majd a szervezet úgy veszi, hogy a gazdi terhes, ami azért remek, mert akkor felgyorsul az anyagcsere, és máris fogyunk megállíthatatlanul. Több sebből vérzik ez a kúra, és szigorúan tartsa távol magát mindenki tőle, mert különösen veszélyes lehet a szervezetre, már halálesetet is tulajdonítanak ennek a bolond diétának. Amellett pedig, hogy mégis kinek jut eszébe más nő vizeletét magába injekciózni, ráadásul még a kúra abból is áll, hogy napi 500 kalóriát ehetünk összesen, ami már önmagában bőven elég ahhoz, hogy hosszú távon károsodjon a testünk és lelkünk.1a

Bélféregdiéta

Vannak olyan emberek, akik maroknyi galandféregpetét esznek csak azért, hogy aztán kinevelgessék őket a beleikben. Mint valami jó háziállat, megakadályozzák aztán a tápanyagok felszívódását, és nem fogunk hízni, bármit és bármennyit is eszünk. Ezt a borzasztó módszert inkább nem is részletezzük…timthumb
Manapság egyre több embernek van gondja a súlyával és az egészségével. Számtalan praktikával lehet fogyni. Van aki fogyi tablettákban hisz, vannak akik zsírleszívásra járnak.
Egyre többen fordultak el a kemikáliáktól és a különböző csodabogyóktól. Egyre többen választják az egészséges fogyási módszereket.
Számos olyan praktika létezik, ami bizonyítottan is elősegítik, illetve támogatják a fogyást.
Az akupresszúrás lábujjgyűrű az agyalapi mirigyet stimulálja. Amellett, hogy fogyaszt, a túlsúlyos emberek leggyakoribb problémáját, az izületi fájdalmat is kezeli. Ráadásul ez a módszer szakértői véleménnyel is rendelkezik!
A csomag egy olyan ésszerű fogyókúrát kínál, ahol nincs szükség éhezésre és egészséges módszerrel szabadulhatsz meg a súlyfeleslegedtől – tartósan! A 30/60/90 napos programot többször is megismételheted, és nem kell attól tartanod, hogy a tápanyaghiány miatt feszült, ideges és rosszkedvű leszel.
Velünk megtalálod mindazt, ami elősegítheti a fogyásodat. Egyedül az elhatározás és a kitartás az, amit neked hozzá kell tenned a sikeres fogyáshoz!
Légy karcsú, szexi és vonzó! :-)
c
Reméljünk hasznosnak találtad cikkünket!