200508901-023

Ezért nem fogysz: A sikeres fogyás 9 legnagyobb hátráltató oka

A sikeres fogyások itthon mindössze csak a fogyókúrázok 5-10%-nál bizonyul tartósnak. Évente több tízezren vágnak bele valamilyen kúrába, ám közülük csak pár száz mondhatja el magáról a befejezést követő 3 hónap után, hogy megérte, teljesítette a célját és hogy elégedett is az eredménnyel. Eszméletlenül kevés szám nem?
Mi lehet ennek az oka?
Erre keressük most a választ.
Összegyűjtöttünk 9 lehetséges okot, ami meggátolhat abban, hogy elérd a kívánt testsúlyodat!
Kérlek kapcsold most ki a zenét, a videót körülötted, és olvasd el teljes nyugalomban, odafigyelve a cikkünket. Találjuk meg együtt, hogy mi lehet a legnagyobb problémád ami hátráltat, vagy azt amire különösen oda kell figyelned, ha sikeresen szeretnél lezárni egy fogyókúrát!
 [adkingpro banner=”1592″]
1, Rohanás: Nincs időd enni – legalábbis olyat nem amit amit “normális étkezésnek” lehetne nevezni. Inkább hajlamos vagy egész nap csipegetni, eszegetni, hogy megelőzd az “éhenhalást”. 
Ezáltal szinte végtelen mennyiségű felesleges kalóriát fogyasztasz. Ezekben az ételekben a hasznosítható tápanyag és a vitamin minimális, így nem csoda, hogy a nap végén könnyen érezheted úgy, hogy nem is ettél egész nap semmit.
Pedig ha összeszámolnád a kalóriákat akkor valószínüleg sokkoló lenne a végeredmény.
2, Figyelmen kívül hagyod a tested jelzéseit: akkor is eszel amikor nem vagy éhes, vagy amikor éppen szomjas vagy. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy miért? Valóban erre van szükségem?
woman-eating-chocolate-cake-1512493

 

3, Drasztikus gondolkodás, túlzott tökéletességre való törekvés: Amikor már csak végletekben gondolkozol. Valami vagy fekete,vagy fehér. A fogyókúra is vagy szigorú böjt, egy igazi kínzó sanyargatás, vagy éppen bűnözés. Középút nélkül. Amikor hajlamos vagy elkeseredni, hogy megettél 1 csokit, és innentől kezdve úgy gondolod, hogy most már felesleges az egészet folytatni. Ilyenkor jön az, hogy “akkor már rendelek egy pizzát is, és majd holnap újrakezdem a diétámat.”
Érdemes alapvetően vigyázni ezekkel a túlzásokkal és kialakítani egy egészségesebb életmódot amihez ragaszkodunk, ami az életünk részét képezi. 
A kísértések ellen a leghatásosabb tippünk a MagfitPRO mágneses akupresszurás fogyókúrás gyűrű, ami hatásosan elveszi az étvágyadat, így többé nem kell amiatt aggódnod, hogy bűnbe esel. Több kollégánk is sikeresen alkalmazta a fogyókúrái során.

 4, Rugalmatlan hozzáállás: Ez erősen összefügg az előző pontban írtakkal. Amikor elkezdesz egészségesen táplálkozni, tehát odafigyelsz a jó minőségű élelmiszerekre, a megfelelő fogyadékbevitelre és arra, hogy kerüld az értéktelen “szemét kajákat”, akkor is előfordulhat 1-1 alkalom amikor kénytelen vagy bűnözni, mert egyszerűen lehetetlen kikerülni. Ilyen lehet például egy családi összejövetel, vagy egy munkaebéd is. Ilyenkor nem dől össze a világ, hosszú távon nem ezeken az 1-1 alkalmakon fog múlni a sikered. Senki nem 1-2 plusz krémestől lesz akkora amekkora. Bármilyen szokásunkon is akarunk változtatni, ahhoz jó előre fel kell készülni rá. És olykor el kell fogadni, hogy lehetnek kisebb visszaesések. Nem tragédiaként kell rájuk gondolni és feladni az egész fogyókúrát, hanem inkább egy természetes folyamatként kell kezelni.

200508901-023

5, Konyhamalac-szindróma: Főként anyukáknál nagyon gyakori. Ha Te is kötelességednek érzed, hogy minden maradékot elpusztíts, amit a család meghagyott, gyanús, hogy fennáll ez a kórkép. “Kár lenne kidobni! Olyan finom volt!” “Ez a pár falat igazán nem számít!” “Nem szabad elpocsékolni. Szegények Afrikában éheznek, mi meg csak úgy kidobjuk?” Ismerős? A maradékokhoz hozzájön még a főzés közbeni kóstolgatás, a “sütinek csak a szélét eszem meg”, “ó, ezt a pár falatot még bekapom, nehogy kárba vesszen” és a sok kicsi egy nap során azért sokra megy.

[adkingpro banner=”1588″]

6, Hárítás: Az élet minden területén fontos, hogy vállald a felelősséget a saját életedért. Jó, ha tudod, hogy a döntés, az irányítás és a változtatás lehetősége a Te kezedben van. Attól, hogy másra hárítod a felelősséget – a rossz génektől elkezdve, a horoszkópon keresztül a szomszéd tyúkjáig mindent fel lehet sorakoztatni – De ettől nem lesz jobb a helyzet. Ha állandóan kifogásokat keresel és hárítod a hibáidat akkor miből gondolod, hogy az élet olyan könnyű feladata mint a fogyókúra után MÁS könnyebb lesz? Fókuszálj a megoldásokra! Nézd hogy mit tudsz elérni és mindehhez mit kell megtenned.
10-akadalya
7, Irreális célkitűzés: Ne akarj mindent azonnal elérni. Ne akarj 1 hét alatt lefogyni, és ne várd, hogy olyan könnyen fogsz lefogyni, mint amilyen könnyű volt meghíznod! Törekedj a tartós eredményekre. 
Előfordul, hogy nehéz lesz egy kúra, vagy egy időre lelassul a súlyvesztési folyamat. Ilyenkor bátran kérj segítséget, nem kell egyedül mindent végig csinálnod. Próbáld ki a MagfitPRO fogyókúrás gyűrűt ami biztos társad, segítséged lesz a fogyókúrád során. Már több mint 12 000 nőnek segített elérni a célját.

8, Gátló tudatalatti programok:  Ha úgy érzed, Te mindent megpróbáltál/beleadtál és mégsem sikerül minden igyekezeted és jó szándékod ellenére, lehet itt lesz a kulcs. A rosszul működő programok, beidegződések, sorozatos kudarcokhoz vezető hitrendszerek felülírhatók, kicserélhetők, ha legalább annyiszor meghallgatod a jó programot ahányszor szüleink, nevelőink. a média vagy mi magunk elültettük bennünk a rosszat. Ha Te is gyakran ismételgeted, hogy “csak ránézek a krémesre és többet hízok tőle, mint más, ha megeszik két tálcával” vagy “bármit csinálok, úgysem tudok lefogyni” “én ilyen vagyok, nem tudok rajta változtatni” és hasonló gondolatokat, érdemes lenne ezeket felülírnod olyan új gondolatokkal, amelyek nem pont az ellenkezőjét fogalmazzák meg, mint amit elérni kívánsz. 

9, Evésbe fojtott érzelmek: Ebbe a kategóriába tartozik, ha nem azért eszel, mert éhes vagy, hanem mert szomorú vagy, vigasztalásra vágysz, feszültség levezetésként, vagy unalomból, úgymond ingerszegénység miatt. 
Érdemes először a lelki síkon rendet tenni és utána megerősödve és letisztulva nekiállni az életmódod átalakításának,, ekkor valószínűleg már jóval könnyebben fogod venni az akadályokat.
753x440
Mit gondolsz számodra melyik lehet a fő nehézség, probléma? Esetleg kihagytunk valamit?
Ne habozz, oszd meg velünk véleményed, tapasztalataid!

A MagfitPRO egy hihetetlen ajánlattal kedveskedik, mellyel végre Te is elérheted álmodat!

Ha most rendelsz tőlük, akkor 70% kedvezménnyel érheted el a teljes boldogságot!

Légy karcsú, szexy és vonzó! :-)
c