kreativ

Ezért ne fuss túlsúllyal!

Csicseregnek a madarak, kezd színessé válni újra a természet. Hívogat a tavasz ki a levegőre.
Manapság nagyon divatos futni. Mindenhol csak azt hallja az ember, hogy mozogj mozogj és fogyni fogsz!
Ez sajnos nem ilyen egyszerű. Könnyű mondani, hogy a lusta ember a kövér és megérdemli, hogy túlsúlyos, minek zabál annyit, miért nem jár edzőterembe vagy futni?
Ha te is túlsúlyos vagy, akkor biztos hallottad már ezeket a kifejezéseket burkoltan, vagy kevésbé burkoltan embertársaidtól..
A futás bizonyos súly felett kifejezetten káros. Ha nem azért akarsz futni, mert szeretsz futni, hanem mert fogyni akarsz, akkor ne tedd!futas
A komolyabb túlsúllyal rendelkező emberek futás közben nem csak az izületeiket terhelik, hanem a belső szerveiket is. Ezzel a sokat hangoztatott egészséges sporttal csak roncsolják a saját testüket, ugyanis a szervek között felhalmozódott zsír rázkódása komoly fájdalmakkal, hányingerrel, mellkasi fájdalommal és egyéb kellemetlen érzésekkel járhat.
Alapvető szabály, hogy olyan mozgásformát nem szabad végezni, ami komoly fájdalmat okoz! (Ez nem egyenlő az izomlázzal! Az természetes velejárója a sportnak!)
A szakemberek szerint 30-as BMI felett nem ajánlott egyáltalán a futás! Ehelyett javasolt inkább a gyaloglás. A mágnesterápiás akupresszúrás lábujjgyűrű ebben tökéletes társ.
Az akupresszúrás lábujjgyűrű az agyalapi mirigyet stimulálja. Amelett, hogy fogyaszt, a túlsúlyos emberek leggyakoribb problémáját, az izületi fájdalmat is kezeli. Ráadásul ez a módszer szakértői véleménnyel is rendelkezik!
A lábujjgyűrűvel történő séta gyorsítja a fogyást fájdalom, önkínzás nélkül!
 
Reméljünk hasznosnak találtad cikkünket!