Obese Woman

Ettől biztosan elmegy a kedved a nassolástól! Csak erős idegzetűeknek!

 

Ha az egy számmal kisebb csinos ruha nem ad elég inspirációt, akkor nézd meg, mit csinál a zsír a testeddel!

Mostantól annyi az éjjeli falatozásnak, gondoltuk, miután végignéztük azt az elhízás elleni kampányvideót, ami egy ausztrál alapítványnak készült. Bár a riogatás gyakran az ellenkező hatást váltja ki, a sokkoló képekkel most mégis nagyon beletaláltak.

A kisfilmben egy apuka nyitja ki a hűtőt estefelé, hogy elmajszoljon egy szelet állott pizzát, de mielőtt beleharapna, belemarkol a hasán gyűrűző úszógumiba. Aztán megmutatják, hogy nem a hasunkon redőződő háj a legrosszabb része az elhízásnak. „A zsír a létfontosságú szerveinket is körbeveszi és káros anyagokat juttat a szervezetbe – mondja a narrátor, miközben hangeffektek kíséretében láthatjuk, milyen gusztustalanul néz ez ki valójában. – Ezek veszélyesen megnövelik a szívbetegségek, a 2-es típusú cukorbetegség és különböző daganattípusok kockázatát.”

Végül az apuka a hűtő mellől rápillant a gyerekeire, akik a nappaliban lövöldöznek egy számítógépes játékkal, hogy mindannyian átérezzük, mit veszíthetünk, ha nem figyelünk oda a testünkre.

Manapság számtalan módszer közül választhat az ember, ha fogyni szeretne. Nemrég készítettünk egy kutatást, melynek eredményét egy cikkben foglaltuk össze.

A felmérés alapján az akupresszúra jött ki a legkényelmesebb alternatív fogyási módszernek.

Az akupresszúra ugyanis úgy fogyaszt, hogy az agyalapi mirigyre gyakorol hatást, így csökkenti az éhségérzetet!

Az akupresszúra elindítja a karcsúsodási folyamatot és csökkenti a túlsúly miatt kialakult ízületi fájdalmat.

Az akupresszúrás módszer orvosszakértői véleménnyel is rendelkezik, emellett pedig a tablettákkal és a kínzó, éheztető diétával ellentétben nem okoz a szervezetben károsodást!

A fogyókúra optimálisan 3-6 hónapig tart és tartós fogyást eredményez.

c