IMG_5631

Carrie 50 kilótól szabadult meg! Elképesztő dolog motiválta…

Carrie 120 kilót nyomott és tényleg hetei, hónapjai voltak már csak hátra, mert az ilyen mértékű súlyfelesleg komolyan megterhelte a szívét ( szívét egyébként is más betegségek kínozták emellett) és a mindennapi életben is komoly gondjai voltak a mozgással.
A pont akkor érkezett el, hogy változtatni akar, amikor egy tragédia történt a családjában. A számára legkedvesebb embert elvesztette. A minap így emlékezett erre az időszakra:
“Drága Mama!
Épp ma két éve, hogy fogtam a kezed és örök álomba simogattalak…és közben megfogadtam, hogy ezentúl minden másképp lesz. Talán szép emléket állítottam Neked az elmúlt két évben, és talán most is mosolyogsz rám fentről, és velem együtt örülsz..
Köszönöm Neked, mert végig éreztelek magam mellett, és mindenki másnak is, aki szeretett, biztatott támogatott.”
Képes volt talpra állni és volt annyi akarata, hogy amit ott akkor megfogadott, végig is vitte. Elkezdett edzeni.
IMG_5631
A kezdeti időszakban 2 km sem nagyon ment neki, lényegében a sima séta is megerőltető volt számára. Azonban megtapasztalt egy olyan világot, ami az egyetlen kiutat jelentette abból az életből.
Le akart fogyni 70 kilóra, bár az első hetekben nem sok esélyt jósoltak neki, hogy sikerülni fog ekkora súlyfeleslegtől megszabadulni. De őt nem lehetett eltántorítani, csak ment és csak ment.
A kitartó munkájának köszönhetően 2 év alatt 30 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg. Carrie teljesen átalakult. Az első találkozásunkkor megismert hölgyet teljesen kicserélték. Az arca, a teste teljesen átalakult, de ami még szembetűnőbb volt, az a csillogás a szemében. Visszatért belé az életkedv, az élni akarás még erősebben elkezdett dolgozni benne, újra élvezte az életet.
Ő nem a kifogásokat, hanem a megoldáshoz vezető utat kereste. És meg is találta. Ez a fajta szemléletmód váltás eredményezte azt, hogy Carrie  leadta a súlyfeleslegének több, mint felét.
Carrie  mára mintha kicserélték volna. Nyoma sincs annak az elnyomott, bátortalan nőnek, akivel a legelején találkoztam. A diáta és a mozgás nem csak a külsejét formálta meg, de a személyiségét is gyökeresen megváltoztatta. Mára igazi NŐként éli mindennapjait, két szép kislányával és támogató férjével.
IMG_5267
2 év alatt sikerült az, amit a legelején kitűztünk. Lemenni 80 kiló alá. A terv az volt, hogy ezt 1 év alatt érjük el, azonban mikor elérkezett a határidő, még nagyon sok volt hátra. Ez a legtöbb nő számára a véget jelentette volna, de Carrie  nem a csokiba és punnyadásba menekült, hanem összeszorított fogakkal, felemelt fővel folytatta tovább. Nem kudarcként élte meg ezt, hanem tudta, hogy a terveken néha módosítani kell és úgy állt hozzá, hogy TART AMEDDIG TART, KERÜL AMIBE KERÜL!
Az idő őt igazolta, sikerült elérni a célját. Néhány hónappal ezelőtt elérte az álomsúlyt, a 120 kilóról  mostanra csak két számjegyet mutat a mérleg számlálója, mára már 70 kiló körül mozog a súlya.
A kinőtt nadrágját nézve valóban megfelezte saját magát!
Manapság számtalan módszer közül választhat az ember, ha fogyni szeretne. Ezek között sok veszélyes is található! Nemrég készítettünk egy kutatást, melynek eredményét egy cikkben foglaltuk össze.

A felmérés alapján az akupresszúra jött ki a legkényelmesebb alternatív fogyási módszernek.

Az akupresszúra ugyanis úgy fogyaszt, hogy az agyalapi mirigyre gyakorol hatást, amivel elindítja a karcsúsodási folyamatot és csökkenti a túlsúly miatt kialakult ízületi fájdalmat.

Az akupresszúrás módszer orvosszakértői véleménnyel is rendelkezik, emellett pedig a tablettákkal és a kínzó, éheztető diétával ellentétben nem okoz a szervezetben károsodást!

A fogyókúra optimálisan 3-6 hónapig tart és tartós fogyást eredményez.

c