brooke

Brooke sikersztorija: 70 kiló 4 év alatt!

Ki emlékszik arra az amerikai nőre, aki botrányt csinált abból, hogy nem akarta lehozni a Shape fitneszmagazin a fürdőruhás képét, mert látszódott a kinyúlt bőre is?brooke_bikini_ruha

Brooke Birminghamnek sikerült végül elérnie, hogy a fogyás minden negatívumával együtt címlapra kerüljön.

A 28 éves Brooke 70 kilót fogyott 4 év alatt, ami sajnos a bőrén is meglátszik, de ez őt nem zavarja és büszkén feszít a magazin januári/februári lapszámában!

Brooke indított egy blogot is sikeres fogyókúrájáról, amire felfigyelt a Shape magazin és tavaly májusban felkeresték, hogy mesélje el történetét a lap “Sikersztorik” című rovatában, mert inspirálónak tartják a őt az olvasóik számára. Brooke megtisztelőnek találta a magazin megkeresését, ezért egy percig sem hezitált, és azonnal igent mondott. Még akkor is, ha – ahogy a blogjában írta – rettegett attól, hogy a fogyás miatt átalakult testével egy egész ország elé álljon.

A botrány azután tört ki, mikor Brooke elküldte a legfrissebb, bikinis fotóit, melyeken jól látszódott a fogyás utáni megereszkedett bőre.

Ezután a magazin kérte, hogy küldjön inkább egy olyan képet, amin ruhában van, a rovatban ugyanis nem szoktak bikinis fotókat megjelentetni.

De ez nem volt igaz, és Brooke visszalépett a szerepléstől, a sztorit pedig megosztotta a blogján, ami ezután nagy port kavart. Olyan méretű botrány lett belőle, hogy megismerte Brooke nevét a nemzetközi sajtó is!

Egy héttel később a Shape főszerkesztője az NBC Today című műsorában, élőben követte meg Brooke-ot, majd elmondta neki, hogy hamarosan önálló fotósorozatot készítenek róla. “Hálásak vagyunk Brooke-nak, hogy ráirányította a figyelmet arra a fontos kérdésre, mi történik a testünkkel egy nagyobb fogyás után” – mondta, majd hozzátette, úgy véli, ez egy olyan dolog, amiről a média csak ritkán beszél.brooke-birmingham(346c05e0-2fc7-4434-ab3c-5cd997e3cf32)

Sajnos hajlamos az ember azt hinni, hogy a különböző fogyókúrák nem fognak nyomot hagyni a testen. Ez nem igaz. Mindennek megvan a maga ára. A kinyúlt bőrrel is lehet mit kezdeni, de fontos betartani pár apró alapvető trükköt. Blogunkon számtalan tipp és tanács közül válogathatsz amik szinte biztosan a Te egyedi esetedben is működhetnek. (További étrend tanácsokért látogasd meg a blogunkat: http://magfitpro.com/blog/  )

Manapság számtalan módszer közül választhat az ember, ha fogyni szeretne. Ezek között sok veszélyes is található! Nemrég készítettünk egy kutatást, melynek eredményét egy cikkben foglaltuk össze.

 

A felmérés alapján az akupresszúra jött ki a legkényelmesebb alternatív fogyási módszernek.

Az akupresszúra ugyanis úgy fogyaszt, hogy az agyalapi mirigyre gyakorol hatást, amivel elindítja a karcsúsodási folyamatot és csökkenti a túlsúly miatt kialakult ízületi fájdalmat.

Az akupresszúrás módszer orvosszakértői véleménnyel is rendelkezik, emellett pedig a tablettákkal és a kínzó, éheztető diétával ellentétben nem okoz a szervezetben károsodást!

A fogyókúra optimálisan 3-6 hónapig tart és tartós fogyást eredményez.

Próbáld ki Te is! Sok sikert kívánunk! Az akupresszúrás gyűrűről itt tudhatsz meg többet:

c