13061941_784223895042253_5809508749472083702_n (1)

A túlsúlyom miatt dőlt romba az életem!

Sziasztok! Kerekes Hajnalka vagyok. Tavaly ilyenkor borzalmas túlsúllyal küzdöttem, ami lényegesen megkeserítette a mindennapjaimat! Életem legnehezebb időszakát mesélem el most Neked, ami arról szól: Hogyan fogytam le 17 kilót miután a férjem elhagyott.

Mint a mesékben…

Egy tipikus hol volt, hol nem volt sztori az enyém. Egyetemen megismerkedtem egy férfival, aki már akkor teljesen elbűvölt. Okos, intelligens, jó megjelenésű férfi volt. Néhány hónap ismerkedés és randizás után egy vacsoránál úgy éreztük eljött az ideje kimondani, hogy „Szeretlek”. Boldog voltam és úgy éreztem, hogy megtaláltam életem párját, akivel le akarom élni az életem.  Miután elvégeztük mindketten az egyetemet, nem sokkal össze is költöztünk. Teltek az évek és az 5 éves évfordulónkon megkérte a kezem, potyogó örömkönnyekkel mondtam igent életem szerelmének. Alig több mint 1 év múlva össze is házasodtunk.

2 (1)

ROHAMOSAN ELKEZDTEM HÍZNI

Ahogy teltek az évek megnőtt az étvágyam, ellustultam és talán túl nagy biztonságban is éreztem magam. Még egyetemi éveim alatt röplabdáztam, de abszolút felhagytam minden mozgással az államvizsga után. Az eljegyzésem óta 19 kilóval mutatott többet a mérleg, amit nyilván a férjem is észrevett és óvatosan megjegyzéseket tett rá, hogy fogyjak. Elkezdtem diétázni, de megmondom őszintén, nem bírtam és felhagytam vele. Nem tudom ki képes salátán élni, mert ÉN BIZTOS NEM… és csak tovább híztam! A férjemmel megbeszéltük, hogy szeretnénk gyereket (ő már amúgy is mondogatta nekem, hogy minden álma teljesülne egy babával) és elkezdtünk próbálkozni… Szomorúan tapasztaltuk, hogy a sokmillió próbálkozás után sem sikerült. Ekkor felkerestünk egy szakorvost. Sok-sok vizsgálat után kiderült, hogy a túlsúly erősen káros a szervezetemre és az egyik hátránya, hogy fenn áll a meddőség veszélye, a magas vérnyomás és az ízületi problémák mellett. Aznap amikor ez kiderült, óriási vita volt köztünk a férjemmel. Ekkor jött az a szöveg, hogy: ő megmondta… megmondta, hogy fogyjak le. Könnycseppek mosták az arcát és közölte velem, hogy ha nem születhet gyereke tőlem, akkor el fog hagyni.
Éjjel semmit nem aludtam csak sírtam, tönkretettem az egészségemet és a házasságomat is és mindenért én vagyok a hibás.

Az egészségügyi állapotom és az életem is romokban hevert

A férjemmel egyre többet vitatkoztunk és egyáltalán nem volt már meg köztünk az intimitás. A szexuális életünk egyenlő volt a nullával és teljesen eltávolodtunk egymástól. Halmozódtak a problémák, éjszakákat sírtam át és még mindig nem tudtam lefogyni.

Ekkor már 98 kilót mutatott a mérleg, olyan depresszióba estem, hogy még az utcára sem voltam hajlandó kimenni. Rövid időn belül elértem a 100 kilót és kilátástalan helyzetbe kerültem. Már munkába sem jártam, szégyelltem magam a súlyom miatt a többiek előtt,
egy nagy csődtömegnek éreztem magam. Ekkor a férjem besokallt és úgy döntött váljunk el. Ekkora fájdalmat még nem éreztem, totál padlón voltam, elvesztettem a páromat és romokba dőlt az életem.

Bármennyire is borzalmasan éreztem magam el kellett fogadnom, elvégre nem élheti le az életét egy ilyen „nővel” mint amilyen én vagyok..(már ha annak lehetett akkor nevezni engem.)

1 (1)

Egyedül a kilókkal…

Totál bezárkóztam, depresszióba estem és elvesztettem a barátaimat is. Egy nagy hordónak éreztem magam, akin mindenki átnéz. Eldöntöttem: ez ellen tenni kell, mert így nincs értelme az életemnek! Elkezdtem fogyókúrás blogokat, fórumokat olvasni és az egyik legnagyobb ilyen fórumon, többen is ajánlottak egy mágneses lábujjgyűrűt, amivel sikeresen lefogytak. Volt, aki 23 kilót fogyott tőle, fárasztó edzések és kínzó diéta nélkül, ELKÉPESZTŐ! Mi lehetne meggyőzőbb, mint mások sikere és tapasztalata egy termékről?! Azonnal ellátogattam a termék weboldalára, (kattints ide, ha érdekel) és megrendeltem a legnagyobb csomagot, mert éppen akciós volt és rengeteg ajándék járt hozzá! Alig vártam, hogy megérkezzen, és végre elkezdjek fogyni. Meg akartam mutatni a volt férjemnek, hogy képes vagyok rá és nézze meg mit vesztett velem!

2 napon belül megérkezett a lábujjgyűrű, amit azonnal használatba vettem és kíváncsian vártam az eredményt. 1 hónap után 4,2 kilótól szabadultam meg! Az óriási boldogságom mellett, jobb lett a közérzetem és könnyebbé vált a mozgásom! Ahogy teltek a hetek/hónapok és fogytak a kilóim, észrevettem, hogy már nem néznek át rajtam az emberek az utcán, sőt! Volt, aki kacéran rám is mosolygott… ez mindennél többet jelentett nekem! Végre észrevesznek az emberek!

4 hónap után pedig 17 kiló mínusznál jártam!I

Több hónap után újra boldog voltam, elértem az álmomat és egyre többen közeledtek hozzám! Megszűntek az ízületi panaszaim és a vérnyomásom is stabilizálódott!
Ekkor felkerestem a régi barátnőimet, hogy ráérnek-e a hétvégén valahol meginni egy teát? Volt miről mesélnem nekik és szerettem volna megmutatni magam. Amikor megláttak LEDÖBBENTEK!
Az a lány, aki mindig a háttérbe szorult most csinos és középpontban van!

3 (1)

Megismerkedtem egy férfival (ahol szoktunk teázni a barátnőimmel), aki ugyan nem lett a férjem (még), de nagyon jól megértjük egymást. Azt hittem az ex férjemnél nem találok soha jobbat, azonban az élet rácáfolt! J Szóval 2 éve vagyunk együtt és most jön a LEGCSODÁLATOSABB HÍR… FIGYELJ! Babát várok! 11 hetes kismama vagyok!

Összegzés:

Hidd el, minden okkal történik, a legnehezebb időszakokból is ki tudsz lábalni csak ne add fel! Amikor úgy érzed összedőlt a világ, ne keseredj el, mert valami új, valami szebb vár rád!
A MAGFITPRO-nak pedig köszönöm szépen, hogy hozzájárultak a kilók lemészárlásához, az újbóli boldogságomhoz és a 11 hetes kisbabámhoz!

Köszönettel,
Kerekes Hajnalka

c