P1040076

20 év küzdelem után végre elindultam a fogyás útján – Barabás Kati mesébe illő története

Hosszú küzdelem volt. Egy véget nem érőnek tűnő harc a kilókkal, de végre látom a fényt az alagút végén. És úgy érzem van mibe kapaszkodnom, végre valami működik.

Szia, Barabás Katalin vagyok és éppen életem első blogbejegyzését olvasod. Miért írom le a gondoloataimat és a történetem? Mert nekem is ez segített. Ez adott erőt egy olyan küzdelemben, amit már régen feladtam volna.

P1040065

A facebookot olvasgatva akadtam rá Soós Ági történetére és ez motivált arra, hogy adjak magamnak még egy esélyt, vágjak bele újra a fogyókúrába. Ezen a ponton változott meg minden. Itt indultam el a siker felé vezető úton és mostmár hiszem, hogy eljutok a célomig.

Amit tudnod kell rólam, hogy kamasz korom óta küzdök a kilókkal. Ahogyan már sokan “közülünk”, én is kipróbáltam mindent, amit csak lehetett. Folyamatosan keresgéltem, szedtem az étrendkiegészítőket, de semmi sem vezetett igazi eredményre. Egyetlen dolog segített egy picit, ez a fül akkupunktúra volt. Igen, segített leadni néhány kilót, azonban ezek ahogy mentek, úgy vissza is jöttek. Tipikus jojó effektus, de ezt gondolom Te is ismered.

Nem akarok panaszkodni, nem szokásom, viszont tudnod kell, hogy nekem is vannak nehézségeim. Nehogy azt hidd, hogy könnyebben mennek a dolgok mint neked. Mindannyian hajlamosak vagyunk kifogásokat keresni, szeretném elkerülni, hogy Te is ezt tedd. Hidd el, a siker csak rajtad múlik, én egy kis löketet tudok neked adni, ahogyan azt én is megkaptam Soós Ágitól.

P1040076

Szeretek az embereknek segíteni, aromaterápiával foglalkozom és betegeimmel rendkívüli eredményeket sikerült elérnem (ha szeretnéd kipróbálni, dobj rám egy üzit :)). A munkám mellett sok időt fordítok a kamasz gyermekemre, aki sajnos tartós beteg, így a segítségemre szorul. Ezen felül masszőrnek tanulok, ezért alig marad időm magamra. Eljárok tornázni, de a napi szintű edzések már tényleg nem férnek bele. Így más megoldás után kellett néznem.

Ahogyan azt már említettem lényegében lemondtam arról, hogy valaha is olyan alakom lesz, amire oly régóta vágytam. Hiába a sok szenvedés, az eredménytelen próbálkozások teljesen eltántorítottak a fogyókúrától. Ekkor találtam meg Ági történetét, ami egy utolsó löketet adott.

Elkezdtem használni azt az eszközt, ami neki már segített. Igazából nem nagyon hittem benne, hiszen már annyiszor nem sikerült. Kipróbáltam már minden csodaszert és úgy gondoltam ez pont ugyanolyan mint a többi, semmire való. Amikor azonban beszéltem Ágival facebookon, megértettem egy nagy igazságot. Ha magam sem hiszem, hogy le tudok fogyni, akkor biztosan nem sikerülhet. Ennek a hozzáállásnak egyetlen vége lehet: Folyamatos kifogások.

Barabás Kati - fogyókúra

Miután rájöttem, hogy lottószelvény nélkül nem fogom megnyerni a főnyereményt, belevágtam és elkezdtem használni a Magfitpro-t. Túl nagy gonddal nem járt a használat, azon kívül, hogy kicsit nyomott a gyűrű – ehhez később hozzá lehet szokni és fel sem tűnik. Egy hét elteltével azonban megjött az eredmény! Érezhetően csökkent az étvágyam és az állandó nassolás is elmaradt. Már egy hét után sokkal jobban éreztem magam, teljesen megújultam. Fittebbnek és egészségesebbnek éreztem magam.

Ági titka, a fogyókúrás lábujjgyűrű nekem is segített. 2 hete használom és úgy érzem csak úgy repülnek le a kilók. Közel 3 kilót fogytam a mai napig, amit – bár lehet neked nem tűnik olyan soknak – én hatalmas sikernek könyvelek el, hiszen idáig semmivel nem tudtam eredményt elérni. És elmondhatom, hogy igen, végre sikerült egy olyan módszert találnom, ami valóban működik. Ráadásul egy olyan eszköz, amit gond nélkül tudok nap mint nap használni. Minden leadott kiló után boldogabb vagyok, hiszen így teljes életet élhetek azokkal, akik nekem a legfontosabbak. A családommal és szeretteimmel, egészségben.

Ezért szeretnék köszönetet mondani Áginak, akiben egy örök pozitív embert ismerhettem meg (azóta felkerestem facebookon és barátnők lettünk).

Tudom, hogy még hosszú út áll előttem, de mostmár úgy érzem van mire támaszkodnom. Javaslom neked is, hogyha szükséged van rá, most vágj bele a fogyókúrába, mert ha nem teszed, lehet sosem fogod.

Ha egy kis segítségre van szükséged, bátran ajánlom neked a Magfitpro akupresszúrás lábujjgyűrűt.

c

Ha bármiben segíthetek, nyugodtan keress fel. :)

Legyen szép napod!