anna_kreativ

Anya és lánya lenyűgöző átváltozása – Ami egy hihetetlen fogadással kezdődött!

Juli 39 éves, lányával, a 19 éves Annával él, de ez a helyzet rövidesen változni fog: Anna hamarosan külföldre utazik, Juli pedig összeköltözik új szerelmével, Gáborral. 2015 tavaszán még egyikőjük sem gondolta volna, hogy az életük egy csapásra így megváltozik. Egy napon azonban fogadást kötöttek…

Juli és Anna mindig együtt takarítanak. Így történt ez azon az ominózus napon is. A háttérben az egyik zenecsatorna szólt; Anna két polc letörlése között rá-rápillantott a televízióra. Amikor felcsendült a kedvenc dala, földhöz csapta a törlőrongyot, és kifakadt: – Most nézd meg, Anya! Nézd meg ezt a nőt! Soha, de soha nem fogok úgy kinézni, mint ő! Juli együtt érzőn megsimogatta lánya karját, és már éppen belefogott volna a szokásos „Kislányom, mi ilyen alkatúak vagyunk. Ez genetika. Mi sosem leszünk nádszálkarcsúak.” és hasonló vigasztaló mondatokból álló monológjába, de meggondolta magát. Lánya a szokottnál is elkeseredettebbnek látszott. Juli hirtelen így szólt: – Most március van, ugye? Nos, lássuk csak… Mit szólnál hozzá, ha fogadást kötnénk? Aki a nagyi szeptemberi szülinapjáig több pluszkilótól szabadul meg, az megkapja a másiktól azt a gyönyörű szép aranyláncot, amit mindig megcsodálunk az ékszerbolt kirakatában. Na, mit szólsz hozzá? Rengeteg időnk van szeptemberig. Mindketten belekezdünk a fogyókúrába, na, és persze a spórolásba. – tette hozzá az anya nevetve. Anna először döbbenten nézett anyjára, majd széles vigyorral előre nyújtotta a jobbját, hogy érvényesíthessék a fogadást.

anna_elotte juli_elotte

Ettől a naptól kezdve Juli és Anna élete gyökeresen megváltozott. A teljes életmód változtatásnak része volt az étkezési szokásaik átformálása: nagyon odafigyeltek arra, hogy mit esznek (és mit nem), valamint a mindennapos testmozgás bevezetése: az esti futás rendszeressé vált az életükben. Az egyik ilyen szokásos, közös esti testedzésük után Anna elmesélte édesanyjának, mennyire meglepte őt ezzel a fogyókúrás fogadással. Egész addigi életében mást sem hallott tőle, minthogy bele kell törődniük abba, hogy ők sosem fognak úgy kinézni, mint egy modell, nekik egyszerűen ilyen a genetikájuk, és kész. Mivel Anna egészen kiskamasz korától hallgatta ezeket az „érveket”, már csak „rutinszerűen” békétlenkedett az alakja miatt, valójában egészen hozzászokott már, és tulajdonképpen majdnem ki is békült a kinézetével. Persze, amikor egy-egy csinos, jó alakú fiatal lányt meglátott, elszorult a szíve, de rögtön meg is vigasztalta magát: „genetika, nincs mit tenni…” Édesanyja bevallotta, hogy voltaképpen saját magát is sikerült meglepnie ezzel a hirtelen jött ötlettel, de amint kimondta, már nem volt visszaút. És milyen jó, hogy belevágtak a fogyókúrába! Hiszen működik!

Az idő gyorsan elszaladt. Anya és lánya lelkiismeretesen odafigyeltek az étkezésükre, és – ha csak valami égetően fontos dolog nem jött közbe – becsületesen lefutották a napi adagjukat. Elérkezett a nagy nap, Anna nagymamájának születésnapja. Mindketten tudták, hogy sokat fogytak, hiszen a fogadásuk óta számtalanszor kellett már ruhaméretet váltaniuk, de mérlegre márciusban, a „nagy terv” kezdetén álltak utoljára. Akkor Juli 96 kilót nyomott, Anna két kilóval kevesebb, 94 kilogramm volt. Ezen a szeptemberi reggelen a mérleg Julinál 75, Annánál 73 kilót mutatott. Mivel ugyanannyit fogytak, így két választásuk volt: vagy mindketten megveszik a másiknak fogadásuk tárgyát, a nyakláncot, vagy egyikőjük sem kapja meg a hőn áhított ékszert. Mivel Juli 2 kilóval több súlyfelesleggel indult neki a fogyókúrának az elején, ő még 12 kilótól szeretett volna megszabadulni, Annán már csak 10 kiló súlytöbblet volt. Elhatározták hát, hogy összerakják a március óta spórolt pénzüket, vesznek belőle egy nyakláncot, amit a nagyi kap a születésnapjára, a fennmaradó összeget pedig mindketten valamilyen fogyást elősegítő készítménybe, vagy segédeszközbe fektetik, hogy minél hamarabb búcsút inthessenek a még rajtuk lévő, pár kiló plusznak. A választásuk a MagfitPRO akupresszúrás lábujjgyűrűre esett, mivel Juli nagy híve volt az akupresszúrának (számos apróbb betegség esetén fordult akupresszőrhöz, és a kezelések minden esetben hasznára váltak), ezen kívül az ár sem volt mellékes számukra; minden forintra szükségük volt a további terveik megvalósításához.

anna_utana

2016 tavaszán Juli és Anna – megújult külsővel – az új életüket tervezgetik. A lány egy tengerparti szállodában vállalt munkát, és már alig várja, hogy a szabadnapjain felpróbálhassa vadonatúj bikinijét; édesanyja pedig összeköltözik végre Gáborral.

juli_utana

Te is a „genetikát” okolod a súlytöbbletedért? Szeretnél olyan sikerélményben részesülni, mint Juli és Anna? Ha bármelyik kérdésre igen a válaszod, ne habozz, változtass! Hívd segítségül te is a MagfitPRO akupresszúrás mágnesterápiás lábujjgyűrűt, melynek működéséről bővebben itt olvashatsz.

Ugye, te is szeretnél új bikinit nyárra? Kezdj el érte tenni már ma!