blog

Anna fájdalmas tragédia miatt hízott meg, csodálatos módon sikerült lefogynia!

Anna 28 éves lány pénztárosként dolgozik egy áruházban. Gyakran irigykednek rá, amióta 34 kilóval karcsúbb és feltünően csinosabb lett!
Hihetetlen vidámság és életkedv sugárzik róla. Gyakran udvarolnak neki, randikra jár, holott ezt pár éve elképzelhetetlennek tartotta… Pedig kemény küzdelmen van túl, megjárta a poklot mire 1 év alatt elérte az álmai alakját. Igazolványain még a fogyása előtt készült képei vannak.
Nem is akarják elhinni a vevők, hogy a csinos, vékony szőke szépség ugyanaz a személy, mint a fotókon levő szomorú 89 kilós nő. Visszagondolva az elmúlt 1 év küzdelmére gyakran könnybe lábad a szeme.
samantha2samantha3
Íme Anna története:
“Még gyerekkoromban kezdődött minden. Akkoriban sokat vizsgáltak, próbálták kideríteni, hogy miért vagyok duci  – meséli Anna egy híres búvárlapnak. Nem derült ki, én meg jobb híján próbáltam folyamatosan odafigyelni az étkezésre és a mozgásra. De az állandó koplalás és a folyamatos sportolás ellenére is 72 kilós kamasz voltam. A nagyim betegsége miatt úrrá lett rajtam a depresszió. Összevissza ettem, abbahagytam a sportolást és csak az érdekelt, hogy minél többet lehessek vele a halála előtt. Nem foglalkoztam magammal, nem is vettem észre a változásokat..
Egy rossz kapcsolat és a szakítás végképp megtört.
Rohamosan híztam és hamarosan 89 kilós voltam. Nagyon sok volt ez a magasságomhoz képest. Ám mégsem láttam magam kövérnek, csak azt láttam, hogy egyre nagyobb ruhákra van szükségem. Pocsékul éreztem magam, minden feladat nehéz volt, befordultam, és haragudtam az egész világra.
A betegségek meg ezzel együtt jöttek.
Borzasztó volt. A fordulópont akkor jött, amikor megláttam magam egy fotón és belegondoltam: Úristen, hogy nézek ki, mi lett velem? Végre rádöbbentem a szörnyű valóságra.
Elhatároztam, hogy 1 évet adok magamnak ahhoz, hogy lefogyjak! 4 hónapig jóformán csak szenvedtem a sikertelen kúrák miatt. Kudarcba fulladtak a diétáim, én meg egyre elkeseredettebb voltam. A folyamatos falási rohamok és az édesség utáni vágy csak kínzott és kínzott.
Pedig nagyon akartam, de úgy éreztem hogy nem fog összejönni.. Féltem a kudarctól. Már a környezetem, sőt a legjobb barátnőm sem hitt abban, hogy ez nekem sikerülni fog.
Én is elkezdtem kételkedni magamban. Próbáltak vigasztalni, én is próbáltam vigasztalni magamat, hogy így vagyok jó, így vagyok tökéletes. Így fogadjam el magam ahogy kinézek, hiszen így is szeret mindenki. Mennyivel könnyebb lett volna ismét a könnyebbik utat választanom, ahogy egész életem folyamán tettem…
De elszántam magam. Folytattam! Rájöttem, hogy mindent másképp kell csinálnom. Az egész életemet, életmódomat meg kell változtatnom. Újrakezdtem, ezúttal eltökéltebben és “felszerelkeztem” a témával kapcsolatban. És rátaláltam a megoldásra.
Elkezdtem tornázni, naponta 20-30 perceket sétáltam és szigorúan betartottam a diétáimat. Naponta 3 liter vizet ittam. Könnyen ment minden, nem vágytam annyira az édességekre és nem voltak falási rohamaim. Hála annak a kis furcsa eszköznek amit egy patikus ismerősöm ajánlott. Egy gyűrűnek. Egy akupresszúrás fogyásról szól az egész. Furcsa volt a gondolat, de úgy éreztem, hogy ezt még megpróbálom. Annyi mindennel próbálkoztam már, de ez nagyon szimpatikus volt. Nem is tudom, talán a tudományos magyarázat miatt, vagy az orvosszakértői vélemény miatt. Nem volt veszteni valóm, megrendeltem. Életem egyik legjobb döntése volt. Amolyan második születésnapom lett. :)
Fantasztikus volt az éhségcsökkentő hatása.
Össze se tudom hasonlítani a kezdeti pár hónappal, amikor a diéta és falási rohamok között hánykolódtam, és álmatlan éjszakák, idegörlő órák kínoztak..
A tornával és az életmódváltoztatással együtt a gyűrű megtette a hatását. Az “első” hónapban 7 kilót fogytam:)
A testem alig győzött alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez. Az étkezéshez, az új szokásokhoz és a folyamatos súlyvesztéshez. Hihetetlen érzés volt.
Féltem, hogy meg fog nyúlni a bőröm, ezért a második hónaptól már tudatosan és lassabban fogytam. Visszafogtam magam. Utólag belegondolva el se hiszem, hogy akkor mikor csak a vékony énem lebegett folyamatosan a szemem előtt – képes voltam visszafogni magam, hogy ne fogyjak annyit. :)
A második hónapban 4 kilót fogytam és kezdtem valahogy kinézni. Máris 2 mérettel kisebb ruhákra volt szükségem.
 A kilók csak úgy olvadtak le rólam..
 
Nagyon gyorsan eltelt az 1 év és az új alakomban szinte nem ismertem magamra. Teljesítettem a célom!
Közel 34 kilót fogytam, és kilókkal együtt a problémáktól és a nehézségektől is megszabadultam. Elkezdtem szárnyalni.
Success-Story-Chelsea-Tone-It-Up (1)
Kinyílt előttem a világ. Van önbizalmam, jól érzem magam a bőrömben, szinte sugárzok a jókedvtől.
Végre udvarolnak nekem, kapok bókokat sőt már randizgatok is. Büszke vagyok arra, hogy sikerült elérnem a célom. Végre boldog vagyok.”
Ha Te is szeretnél fogyni az akupresszúrás gyűrűvel, akkor ajánlom Neked a MagfitPRO-t!
c