adonis_hill_creative

A világ legszuperebb személyi edzője 30 kilót szedett fel, hogy aztán együtt fogyhasson ügyfelével

Létezhet-e nagyobb inspiráció a fogyáshoz, mint az, hogy a minket a karcsúság felé vezető személyi edző osztozik a sorsunkban, vagyis ő is velünk együtt vékonyodik? Aligha van jobb módszer ösztönözni valakit ahhoz az életmód váltáshoz, ami elengedhetetlen, amikor búcsút intenénk a felesleges kilóknak. A huszonhat éves, Egyesült Államokban élő Alissa tisztában van ezzel. Az edzője ugyanis jó pár kilót szedett fel magára, azért, hogy utána ketten együtt fogyhassanak le.

A Brooklynban élő Adonis Hill soha nem akart testedzéssel foglalkozni, a véletlen hozta, hogy ma ezzel keresi a kenyerét. Sikeres vállalkozóként dolgozott, de aztán csődbe ment a cég, amelyet vezetett. Ekkor huszonhét éves volt, úgy érezte, hogy az egész élete kudarcba fulladt. Magára zárta lakása ajtaját, gyakorlatilag ki sem mozdult. Egyetlen dolog okozott neki csak örömet azokban a gyötrelmes hónapokban: az evés. Megállás nélkül tömte magába az  ételt, hogy túljusson a csalódáson és feldolgozza magában azt. Nem meglepő, hogy rengeteget hízott, de őt ez ekkor nem érdekelte, csak gyászolta meg nem valósult álmait. Nehéz elhinni, hogy Adonis aztán ezt az önpusztító életmódot volt képes átfordítani sikerbe, de így történt.

enhanced-31949-1455208070-1

A legjobb barátjának sikerült rávenni, hogy hagyjon fel az életmódjával, mert így csak tönkreteszi magát.

grid-cell-18861-1455656065-12Együtt kezdetek sportolni. A jókora súlyfelesleggel rendelkező Adonis először csak sétálni volt képes. Az utcán, a ház körül rótta a köröket. Egyre többet és többet,  egy idő után már képes lett kocogni is. Végül a futás és a súlyemelés mellett kötött ki, ezzel a két mozgásformával fogyott le és erősödött meg. A sport és az egészséges táplálkozás következményében Adonis nem kevesebb, mint 45 kilótól szabadult meg. Még ekkor sem gondolt arra, hogy személyi edző legyen. Viszont ezek után (nem meglepő módon) rengetegen fordultak hozzá tanácsért, kértek segítséget tőle a fogyókúrához. Egy idő után Adonis rádöbbent, hogy szeretne ezzel foglalkozni, így lett személyi edző.

Öt éve edzősködött, amikor 2014-ben olyat tett, amit rajta kívül talán senki sem. Harminc kilót hízott, hogy a következő ügyfelével, a huszonhat éves, Alissával együtt fogyhasson le.

enhanced-28170-1455209871-8(Nemcsak egykori kövér énje motiválta ebben a nem mindennapi empátiáról tanúskodó cselekedetben, az is közrejátszhatott, hogy egy tévéműsort forgattak a közös hízásról és fogyásról.) Napi nem kevesebb, mint 7000 kalóriát vitt be a szervezetébe, a reggelt tejszínes kávéval és amerikai fánkokkal kezdte, ezt követte a pizza, a hot-dog és a kekszek. A vacsorát mindig valamelyik gyorsétteremből szerezte be. Három hónap alatt sikerült harminc kilónyi hájat magára szedni. Aztán Adonis és Alissa együtt elindultak a fogyás fele vezető úton.

grid-cell-26353-1455720818-4 grid-cell-26353-1455720820-9Az edző utólag bevallotta, hogy meglepően nehéznek és rögösnek bizonyult ez az út. A kilók sokáig makacsul tartották magukat. Végül be kellett vetni egy drasztikus diétát, aminek lényege abból állt, hogy minimális szénhidrátot vettek magukhoz, elsősorban proteint és fehérjét fogyasztottak.

A módszer végül bevált. Négy hónap alatt Alissa 26, edzője pedig 25 kilótól szabadult meg.adonis_hill_after_2

enhanced-3487-1455292436-1

Mit gondolsz létezik ennél jobb és jófejebb edző aki veled együtt szenved és dolgozik a közös sikereitekért?

Szerintünk nem nagyon. Viszont nem is kell feltétlenül szenvedni azért, hogy elérjük a vágyott alakot.

Ma már számtalan fogyókúrás módszer létezik és nehéz kiigazodni közöttük, hogy melyik a leghatásosabb és legjobb. Azonban szerencsére  találni közöttük olyat ami nem jár szenvedéssel és megvonással. Olvasóink szavazatai alapján az akupresszúrás fogyás volt a legnépszerűbb 2014-ben és 2015-ben is. Az erről készült cikkünket itt olvashatod: http://magfitpro.com/blog/kiprobaltuk-az-5-leggyakoribb-fogyokurat-ime-az-eredmeny/

Ha szeretnéd jobban megismerni az akupresszúrás fogyást akkor kattints ide: http://magfitpro.com/

Sikeres életmódváltozást és fogyást kívánunk!