helyes_etkezes_1517401610

Diéta mítoszok – Te ne dőlj be nekik!

A diéta, fogyókúra téma rengeteg embert érdekel és persze, ahogy lenni szokott, ezzel kapcsolatban sem kevés kacsa hír, mítosz kering szerte a világban. Ma 10 ilyen mítoszt hoztam, amiknek jobb, ha Te nem dőlsz be! Fontos, hogy itt most nem márkák, termékek, marketingfogások sikerességének megvitatásáról lesz szó! Egyszerűen csak néhány tévhitet igyekszem Neked itt és … Diéta mítoszok – Te ne dőlj be nekik! részletei... Tovább a cikkhez »
lifefood-burrito

Szuper finom és egészséges burrito – ahogy én készítem!

Ma ismét egy fantasztikus receptet hoztam! Amikor áttértem az egészséges étkezésre, kis túlzással, ez a recept tartott életben! Ezt tanultam meg elsőként egészségesen elkészíteni, szóval elég gyakran ettem. Viszont azóta sem unom, havonta 2-3 alkalommal minimum elkészítem! A hamburgerhez hasonlóan az a jó a burritoban, hogy számtalan módon elkészíthető, rengeteg íz-kombináció lehetséges, szóval egyhamar nem … Szuper finom és egészséges burrito – ahogy én készítem! részletei... Tovább a cikkhez »
super-fruits-main-d

Superfood – Fantasztikus gyümölcsök

Folytatva a Superfood sorozatot ma szuper gyümölcsökkel készültem. A gyümölcsök a természet édességei, a valóságos földi mannák, amik jót tesznek testnek, léleknek egyaránt. J Hasznos tápanyagok, finom ízek kombinációja a legtöbb gyümölcs. Íme 10 szuper gyümölcs, amit jobb, ha beépítesz az étrendedbe! Papaya A papaya zseniálisan sokoldalú! Amellett, hogy finom, bővelkedik a tápanyagokban, erős antioxidáns … Superfood – Fantasztikus gyümölcsök részletei... Tovább a cikkhez »
mérgező

Mérgező kapcsolat = túlsúly? Rántsuk le a leplet!

Ma egy tőlem kissé szokatlan irománnyal jövök, de bízom benne, hogy ez is hasznos lesz. Ma nem receptet vagy tippeket hoztam. Most kicsit személyesebbre vesszük a hangvételt. Ahogy a címből kiderült, ma a mérgező kapcsolatok és a túlsúly közötti különbségről lesz szó. Hallottad már ezt a kifejezést? Mérgező kapcsolat. Manapság egyre több viszonyra mondják, hogy … Mérgező kapcsolat = túlsúly? Rántsuk le a leplet! részletei... Tovább a cikkhez »
egészséges reggeli ötletek

Olcsó, gyors, finom és szuper egészséges – 5 reggeli ötlet

Gondolom már számtalanszor hallottad Te is, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Bár manapság ezzel sokan vitatkoznak, hogy valóban a LEGfontosabb-e, de azért kétség kívül fontos. Én régebben nem voltam az a reggelizős fajta, csak egyfajta nyűgként tekintettem rá, így ha ettem is valamit, az biztosan valami péksütemény volt. Meg is lett az eredménye.. … Olcsó, gyors, finom és szuper egészséges – 5 reggeli ötlet részletei... Tovább a cikkhez »
Egészséges Hamburger recept

Egészséges hambuger – Vigyázz! Erősen addiktív :D !

Nem tudom Te hogy vagy vele, de amikor én elkezdtem egészségesebben étkezni, egyik fő szempont az volt, hogy a régi kedvenceim ne menjenek a „kukába”. Persze, hagytam el dolgokat és beépített az étrendembe pár újdonságot, de a régi kedvencekről nem akartam lemondani.  Így hát nem volt más választásom, meg kellett reformálnom a már jól bevált … Egészséges hambuger – Vigyázz! Erősen addiktív :D ! részletei... Tovább a cikkhez »
egészség

Napi Wellness: 6 módja annak, hogyan kezd egészségesen a napot

Ez egy új nap, tele új lehetőségekkel! Függetlenül attól, hogy a nyugdíjas éveidet töltöd vagy éppen még dolgozol, a reggeli döntéseid hatással lesznek a napod hátralévő részére. Felejtsd el a szundi gombot! Itt az ideje, hogy felkelj és elkezd a napot! Próbálj ki legalább egyet a 6 mód közül, hogy a napot egészségesen kezd! Igyál vizet! Úgy tűnhet, hogy a vízivás … Napi Wellness: 6 módja annak, hogyan kezd egészségesen a napot részletei... Tovább a cikkhez »
say-no-to-junk-food

6 egészségtelen étel, amit jobb, ha elkerülsz

Ma ismét egy kis listával készültem. Összeszedtem 10 olyan dolgot, aminek a fogyasztásával szó szerint felmásznak ránk a kilók vagy éppen ezek miatt nem hoznak a diéták, életmódváltások eredményt. Ketchup A sültkrumplit, a pizzát, a hamgburgert már régen egészségesebbre fejlesztetted, de a ketchup még mindig gyakori használatban van? Felejtsd el! A ketchupok tele vannak cukorral, … 6 egészségtelen étel, amit jobb, ha elkerülsz részletei... Tovább a cikkhez »
superfood

Superfood – Amiket talán nem is ismersz

Találkoztál már azzal a kifejezéssel, hogy superfood? Ha nem, akkor ezentúl úgy fogsz érte rajongani, ahogy én, ha pedig ismerős már neked ez a téma, akkor most remélem, hogy sikerül bővítenem a tudásod! Szóval, kezdjük az elején! Superfood-nak azokat az ételeket nevezzük, amelyek különösen egészségesek, általában valamely tápanyag tartalmuk jóval magasabb az átlagnál. Szeretnék egy … Superfood – Amiket talán nem is ismersz részletei... Tovább a cikkhez »
100 kalóriatartalmú snack-ötlet

100 kalóriatartalmú snack-ötlet, amely kielégíti édesség utáni vágyad

Vannak olyan idők, amikor csak úgy a semmiből beugrik, hogy édességre vágyok. Ugye, hogy Neked is volt már ilyen? Ilyenkor megpróbálom elterelni a figyelmet erről a kósza gondolatról, iszok egy pohár vizet, elkezdek olvasni egy könyvet, de az elmém legalján érzem, hogy az az apró édességmánia folyamatosan tör fel. Végül is, az édesség íze semmihez sem fogható gyönyör legtöbbünknek. … 100 kalóriatartalmú snack-ötlet, amely kielégíti édesség utáni vágyad részletei... Tovább a cikkhez »