21

Nikolett története téged is motiválni fog

Szia kedves! Barta Nikolettnek hívnak. Szóval miért is írtam meg ezt a cikket és teregettem ki az életemet? Az igazság az, hogy porba tiportak, megaláztak, kigúnyoltak. Ennek ellenére sikerült felállnom és megszabadultam majdnem 20 kiló feleslegtől, egy egészen különleges módszerrel. Egy kis olvasás után te is megismered ezt a pofonegyszerű trükköt, úgyhogy türelem. Biztos vagyok … Nikolett története téged is motiválni fog részletei... Tovább a cikkhez »
13061941_784223895042253_5809508749472083702_n (1)

A túlsúlyom miatt dőlt romba az életem!

Sziasztok! Kerekes Hajnalka vagyok. Tavaly ilyenkor borzalmas túlsúllyal küzdöttem, ami lényegesen megkeserítette a mindennapjaimat! Életem legnehezebb időszakát mesélem el most Neked, ami arról szól: Hogyan fogytam le 17 kilót miután a férjem elhagyott. Mint a mesékben… Egy tipikus hol volt, hol nem volt sztori az enyém. Egyetemen megismerkedtem egy férfival, aki már akkor teljesen elbűvölt. … A túlsúlyom miatt dőlt romba az életem! részletei... Tovább a cikkhez »

Eddig azt hitted, télen nem lehet fogyni?

Évente emberek tízezrei szenvednek a túlsúly miatt, és a helyzet télen csak rosszabbodik. Hiába az újévi fogadalom, ha a tél alatt elhanyagolod magad, esélytelen, hogy 2 kilónál többet adj le magadról. Maximum, ha vért fogsz izzadni, de azt Te sem akarhatod. Most egy nemrég felfedezett és megdöbbentően hatékony módszert mutatok be Neked, amivel nem hogy … Eddig azt hitted, télen nem lehet fogyni? részletei... Tovább a cikkhez »
08

A lányaim születése után 20 kiló fölöslegtől kellett megszabadulnom

Sziasztok, Horváthné Dobi Marianna vagyok. Ha ezt a cikket olvasod, az azt jelentheti, hogy Te is súlyproblémákkal küzdesz, mint egykor én, viszont abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy nagyjából 5 perc múlva megismered a MEGOLDÁST! A családomban majdnem mindenki túlsúlyos (Csakúgy, mint minden 4. felnőtt Magyarországon!). Egy ideig azt gondoltam, hogy teljesen normális, ha én … A lányaim születése után 20 kiló fölöslegtől kellett megszabadulnom részletei... Tovább a cikkhez »
2

Ezzel a módszerrel MINDENKI fogyhatna!

100 kiló közelében egyáltalán nem könnyű az élet. Rengeteg történetet olvastam én is elhízott nőkről és férfiakról, akik ízületi fájdalmakkal, kisebbségi komplexussal küzdenek és ráadásul megvetik őket azért, mert kövérek. A problémák sora nem itt ér véget, sőt. Nálam odáig fajult a dolog, hogy szóba merült a meddőség és a cukorbetegség. Éveken át küzdöttem ez … Ezzel a módszerrel MINDENKI fogyhatna! részletei... Tovább a cikkhez »
4

Egy plázacicának köszönhetem fogyásom!

Sziasztok, Annának hívnak. Először is szeretném elmondani, hogy azért írom le mindezt, hogy Veled soha ne történhessen meg az, ami velem megtörtént, nem pedig azért, hogy a saját sikeremmel dicsekedjek. Tudnod kell, hogy a következő sorok felkavaróak lehetnek, de igyekeztem végig minél visszafogottabb  maradni.  Egész életemben küzdöttem az elhízással és a vele járó ízületi fájdalmakkal, … Egy plázacicának köszönhetem fogyásom! részletei... Tovább a cikkhez »
9

A sikeres fogyás 3+1 lépcsője

Szia, Kertész Boglárkának hívnak. Ha az írásomat olvasod, gondolom Neked sem ismeretlen fogalom a túlsúly, az ízületi problémák, az önbecsülés hiánya, vagy a megvetés, amivel idegenek képesek Rád tekinteni. Én is keresztülmentem mindezek összességén. Egy hihetetlenül rögös és csalódásokkal teli utat jártam meg. Mára viszont már büszkén, emelt fővel állok bárki elé, ugyanis sikerült legyőznöm … A sikeres fogyás 3+1 lépcsője részletei... Tovább a cikkhez »
398543_532522490107065_1256410395_n-717x510

Kénytelen voltam megoldást találni, az életem volt a tét. Végül sikerült!

Egész életemben a túlsúlyommal küzdöttem, már születésem pillanatában is majdnem 5 kiló voltam. 39 éven keresztül viseltem magamon ezt a terhet, ami rányomta a bélyeget mindenre, ami számomra fontos az életben. A génjeimet hibáztattam, néha csak pusztán sorsot, az emberek pedig engem, hogy miért nem vagyok képes lefogyni. Összesen rengeteg féle módszert próbáltam, eredménytelenül, viszont … Kénytelen voltam megoldást találni, az életem volt a tét. Végül sikerült! részletei... Tovább a cikkhez »
panda

A MagfitPRO elkötelezetten támogatja a WWF törekvéseit

A mai naptól kezdve a MagfitPRO csapata elkötelezetten támogatja a WWF törekvéseit. Egyúttal szeretnénk felhívni kedves olvasóink figyelmét is a környezetvédelem és a megújuló energiaforrások fontosságára. Szeretnénk, ha az otthonunk egy barátságosabb, tisztább, sokszínűbb és tudatosabb világgá válna, mely kiterjed a faji, népi összetartásra, a környezetünk megóvására és annak ápolására és a megújuló környezeti erőforrások megbecsülésére. … A MagfitPRO elkötelezetten támogatja a WWF törekvéseit részletei... Tovább a cikkhez »
img04

Orvosi utasításra kellett gyorsan lefogynom. Meg kellett változtatnom az életemet!

„3 hónap éhezés nélküli 14 kilós fogyásom története! És még a cigiről is leszoktam!” Hoványi Béla vagyok 42 éves. Mindig is imádtam enni. A jó italokat, a jó ételeket, mindent, ami a szem szájnak ingere mindezek mellett káros szenvedélyeimnek is éltem. Cigaretta és szivarozás. Aztán egy nap rosszul lettem és kórházba kerültem. Az orvosok megállapították, … Orvosi utasításra kellett gyorsan lefogynom. Meg kellett változtatnom az életemet! részletei... Tovább a cikkhez »